Cautare

3304 de rezultate pentru "puiu maria ploiesti str apelor" (3.09 secunde)
Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti. ... - Noul meu look este asigurat de un salon din Ploiesti care se numeste: ... - Esteticiana mea preferata se afla tot la salonul din Ploiesti unde sunt imagine de opt ani.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
De cativa ani, Puiu Badea, cunoscut calarasenilor in special pentru muraturile pe care le produce, aduna la un loc producatori din toate colturile tarii pentru a le oferi cumparatorilor produse traditionale naturale, de la afumaturi si branzeturi din zonele Sibiu, Rucar si Bran, miere, dulceturi, siropuri, prajituri si ciocolata de casa, turta dulce, acadele, pana la produse de artizanat, blanuri si tricotaje.
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
Dintre cele cinci, situl de la Mofleni (la 2 km de raul Jiu) este in curs de remediere prin lucrari de acoperire cu un strat de pamant argilos si lucrari de colectare a apelor pluviale, destinatia ulterioara a sitului remediat urmand sa fie teren agricol. ... comuna Podari, str.
Conferinta de presa de ieri, 27 februarie a.c., a Organizatiei Judetene a PNL Constanta, a fost deschisa de senatorul Puiu Hasotti, care nu a ratat nici de aceasta data ocazia de a ironiza Partidul Social Democrat. ... Revenind insa la Puiu Hasotti, acesta a declarat:
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
Cu aceasta ocazie, senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat ca, in opinia sa, bazata pe informatii extrem de precise, dar pe care nu a dorit sa le dea publicitatii, alegerile anticipate nu vor avea loc.
Nu in ultimul rand Gheorghe Funar a tinut sa specifice faptul ca a depus o plangere penala la Parchet impotriva senatorului liberal de Constanta Puiu Hasotti si a altor parlamentari din spectrul actualei Puteri, sub acuzatia de fals privind identitatea.
La randul sau, vicepresedintele liberal la nivel national, senatorul Puiu Hasotti, a declarat, pentru „Replica” de Constanta ca „atata vreme cat Alianta functioneaza in parametri normali, o prelungire a Protocolului este de luat in seama”.
Pe de alta parte, membri marcanti ai PNL, ca de exemplu senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte la nivel central al partidului, s-au declarat "surprinsi" de declaratiile lui Valeriu Stoica.
Iar de aceeasi parere sunt si ceilalti doi reprezentanti ai filialei constantene care participa la lucrarile Delegatiei Permanente, si anume senatorul Puiu Hasotti si consilierul judetean Victor Manea.
Atat de mult discutatele privilegii ale parlamentarilor, pensiile acestora revoltator de mari in comparatie cu salariile minime pe economie, nu par sa-l afecteze pe senatorul PNL Puiu Hasotti.
La randul sau, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte la nivel central al PNL, a declarat, referitor la votul surprinzator al celor doi ministri liberali, ca "Vladescu si Ungureanu si-au insusit greseala, au admis, la intalnirea pe care am avut-o azi (n.r.
Afirmatiile au fost imediat taxate de liberali, senatorul Puiu Hasotti, care este vicepresedinte al PNL, declarand: ... La randul sau, senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat:
Vicepresedintele liberalilor Puiu Hasotti a declarat ieri, intr-o conferinta de presa de la Constanta, ca "impacarea dintre PNL si PD este posibila".
Situatia este imbucuratoare, este de parere senatorul PNL Puiu Hasotti, care precizeaza ca meritul din acest punct de vedere apartine Guvernului. Pe de alta parte, mai spune Puiu Hasotti, "Romania are o imagine mai buna in strainatate decat imaginea pe care politicienii o dau in tara".
Puiu Hasotti: "In spatele actiunii de la Pitesti se afla Stoica si Basescu" "Valeriu Stoica este capul acestei conspiratii", a apreciat senatorul PNL Puiu Hasotti, facand referire la platforma-program prezentata la Pitesti.
Un candidat comun al Aliantei PNL-PD la Primaria Constanta ar fi solutia ideala, in sensul ca, in aceasta formula, sansele de castig sunt mult mai mari, a declarat, din nou, senatorul liberal Puiu Hasotti, cu ocazia celei mai recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL.
Liberalii suguiesc deja pe marginea viitoarei formule de guvernare, liderii Puiu Hasotti si Ludovic Orban declarand ieri ca prefera ca PNL sa ramana in opozitie decat sa se alieze cu PSD sau PD-L.
google-analytics.com