Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (2.93 secunde)
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. ... Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Lupta pentru Primaria Capitalei readuce in prim-plan si lupta dintre sondajele de opinie. ... Dan Ioan Popescu a afirmat ca este multumit de evolutia lui Vanghelie in postura sa de candidat al PSD la Primaria Generala, aratand ca acesta a inregistrat in sondaje o crestere de circa 15 procente.
Popescu a aratat, intr-o evaluare asupra alegerilor locale din 2004, ca el l-a propus pe Mircea Geoana pentru Primaria Capitalei, pentru ca era persoana cu cea mai mare notorietate in Bucuresti.
Cu o graba demna de cauze mai nobile, coiotii imobiliari din Primaria Limanu au aranjat soarta halcilor de pamant.
Eu sunt bogat in prieteni si asa o sa raman, iar daca ajungeam acum opt ani primar, cand am candidat ultima oara, va spun sigur ca nu transformam primaria intr-o proprietate privata, asa cum a facut acum Tusac, iar oamenii nu ma injurau, asa cum il injura pe el.
Conducerea Florisal a cerut majorarea tarifelor de salubritate menajera, platite direct de populatie, cu 4,8% si a celor de salubritate stradala, platite de Primaria Satu Mare, cu 13,8%.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Alegerea "centrului" s-a dovedit inspirata, PNL castigand Primaria Sectorului 6. ... Andrei Chiliman a "tras" foarte tare pentru el - a castigat turul I si turul II pentru primaria de sector.
Am domiciliul in capitala, indeplinesc conditiile legale pentru a fi candidat la Primaria Generala a Capitalei. ... De altfel, pana marti este termenul limita de inscriere a candidaturilor pentru Primaria Generala, pentru Consiliul General, pentru consiliile locale, primarii de sector si, de asemenea, primarii si consilierii din intreaga tara.
Gura targului spune ca la Primaria Generala a Capitalei ar candida si Christian Ciocan. Asemeni politicienilor, Christian Ciocan a preferat sa se retraga din spatiul public pentru a candida, se pare, la Primaria Generala a Capitalei.
In ultimele zile ale lunii decembrie, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a obligat primaria lui Oprescu sa renunte la intentia acesteia de a acorda contractul de realizare a planurilor de urbanism zonale (PUZ) si a studiilor de fezabilitate (SF) aferente autostrazii unui consortiu de firme, ce avea printre actionari angajati ai primariei.
Ar fi chiar deplasat, inacceptabil ca noi sa ne sinucidem politic de bunavoie doar pentru ca Valeriu Stoica doreste sa se razbune sau pentru ca Emil Boc, in timpul liber de la Primaria Clujului, imagineaza constructii politice iluzorii".
442/1 a Secretariatului General al Guvernului Romaniei, oricum nu mai are importanta, fiindca Primaria Craiova refuza acum retrocedarea in natura a bunului solicitat pe motiv de lucrari de interes public.
Masinile nefolosite care sunt abandonate pe domeniul public al Baniei sunt supuse, de ieri, unei campanii de "neutralizare" initiate de Primaria Craiova. ... Vechitura nerevendicata poate fi vanduta Oricine poate sesiza Primaria Craiova ca un vehicul neglijat pana la dezmembrare zace pe domeniul public.
Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei. ... Ce treaba are el cu primaria?
Gradina zoologica este rodul pasiunii lui Gheorghe Tatavura, care a obtinut finantare si sprijinul administratiei locale (Primaria Calarasi). ... Primaria va cofinanta Proiectul "Gradina Botanica in incinta Zoo Calarasi".
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului.
Urmand exemplul colegilor din Alianta, liberalii constanteni se incapataneaza sa pastreze suspansul asupra candidatului la Primaria Constanta. ... Liberalii sunt convinsi ca reprezentantul lor va fi desemnat candidatul Aliantei pentru Primaria Constanta, in detrimentul democratilor, care au si ei cateva nume foarte grele pe lista.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Este vorba aici despre cele doua cazuri in care instanta constanteana a obligat Primaria sa solutioneze notificarile, dar Mazare reaminteste Prefectului ca aceasta obligativitate are drept termen 60 de zile de la data depunerii documentatiei complete si nu de la data hotararii judecatoresti, or, dupa cum s-a aratat deja cele doua dosare nu sunt complete, iar Primaria nu poate face nimic in acest caz.
google-analytics.com