Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (3.35 secunde)
Si totusi, Udrea la Primaria Generala Sociologul Bruno Stefan, seful institutului BCS si apropiat al PDL, pentru care a lucrat in unele campanii, arunca pe piata o informatie-bomba, potrivit careia Elena Udrea isi pregateste candidatura la Primaria Generala a Capitalei.
Mai mult, europarlamentarul PDL sustine ca nu poate sustine candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, motivand ca democrat-liberalii nu vor sa invete din greseli. ... Primul va fi candidat la Primaria Bucurestiului. ... PDL Bucuresti l-a desemnat pe Silviu Prigoana candidat pentru Primaria Capitalei.
presedintia Consiliului Judetean Dolj si Primaria Craiovei. ... Este o mare responsabilitate, dar in acelasi timp o placere, avand in vedere candidatii pe care ii avem atat la presedintia Consiliului Judetean si la Primaria Craiova, dar si la celelalte primarii si la consiliile locale.
Despre Marian Munteanu, jurnalistul spune ca acesta are discurs de Mesia si ca nu este cu adevarat interesat sa conduca Primaria Capitalei. ... Asa se alege un candidat la Primaria Capitalei de catre un mare partid care poarta un nume istoric?
Suprafata de teren a fost "ravnita" insa, inca din 2005, de municipiul Constanta, in acest sens fiind inregistrat pe rolul instantelor si un proces - dosarul cu numarul 434/118/2006, prin care Primaria municipiului Constanta a revendicat, in instanta, bucata de teren, cunoscuta sub numele de Zona Libera Agigea.
In cazul in care primaria pierde procesul, nu va mai putea fi aplicata nici o regula urbanistica pana la elaborarea unui nou PUG.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Pasi de urmat Asociatiile de proprietari trebuie sa incheie un contract de mandat cu primaria, prin care proprietarii sa fie de acord ca autoritatea locala sa le gestioneze cei 20% din proiectul de reabilitare termica.
Primaria si-a infiintat deja doua societati - SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL - unde vor fi angajati cei care se aflau pe listele de disponibilizati.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf.
Primaria Craiova are de recuperat, pe ultima suta de metri a lansarii proiectelor din Planul Integrat de Dezvoltare, doua bucati din strazile pentru modernizarea carora a solicitat finantare prin Programul Operational Regional.
Primaria Capitalei sustine ca a luat masurile legale pentru a proteja cladirea Hala Matache. ... Initial, Primaria Capitalei a vrut sa o demonteze si sa o mute mai in spate fata de amplasamentul actual. ... Uranus, iar Primaria Capitalei a intrat la negocieri cu Ministerul Dezvoltarii.
Mircea Vulcanescu cu Berzei Lucrarile la giratoriul de la intersectia strazii Berzei cu Mircea Vulcanescu se vor finaliza la inceputul lunii iulie, a declarat pentru HotNews.ro Ion Dedu, seful directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei.
Cristi Selaru, Redactor) Cozmin Gusa a afirmat la Realitatea TV ca manipularea legata de Sorin Oprescu este una uriasa, desi nu pare si ca Primaria Capitalei a fost o VACA DE MULT PENTRU SANTAJISTI, carora acum le este extrem de frica de ceea ce ar putea denunta fostul edil al Capitalei.
A castigat procesul cu primaria! Adina Alberts isi pastreaza policlinica Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza celebrei doctorite esteticiana in procesul pe care il avea cu Primaria Sectorului 1.
Strapungerea Doamna Ghica - Chisinau Primaria Capitalei a inaugurat, in decembrie 2012, strapungerea Doamna Ghica - Chisinau, cu o intarziere de circa 4 ani. ... Din vara anului 2008 santierul a ramas abandonat din cauza unor neintelegeri intre Primaria Capitalei si constructorul care executa lucrarea - compania Lena Construcoes.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne:
Pompierii, la datorie Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini.
In cadrul Aliantei, PNL si PD se zbat ca sa-si impuna candidatul pentru fotoliul de la Primaria Capitalei. ... PNL-PD care sa fie succesorul lui Basescu la Primaria Capitalei.
la Primaria Capitalei. ... “Este normal ca PNL sa desemneze un candidat cu sanse pentru Primaria Capitalei“, a mentionat Tariceanu.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Bifam intarzierea lui Victor Manea, si trecem la interviul care a decurs dupa cum urmeaza si cu ferma convingere a celor doi ca va exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
google-analytics.com