Cautare

2533 de rezultate pentru "primaria lita" (2.93 secunde)
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
Primaria Capitalei va strange de pe strazi 80% din cainii fara stapan, in urmatoarele 18 luni. ... Primaria a pus la dispozitie numarul de telefon 021/9844 unde bucurestenii pot suna la orice ora din zi si din noapte pentru reclamatii si urgente.
Ca Nemirschi si-a luat libertatea de a sosi la sediul Agentiei de Protectia Mediului Constanta - nici o problema, intrucat atat APM, cat si Primaria Municipiului Constanta aveau de discutat anumite probleme, dar nu neaparat ieri, dupa cum sustin surse ale Agentiei.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Palatul comunal Calarasi (Primaria Calarasi) Pe teritoriul administrativ al municipiului Calarasi, asa cum este el delimtat astazi, descoperirile arheologice si marturiile documentare atesta faptul ca din neolitic si pana la formarea statului national roman, rezultat al Unirii celei mici de la 24 ianuarie 1859, aici, la cotul Borcei s-au constituit si dezvoltat doua asezari omenesti:
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Mai mult, sotii Decu acuza Primaria Medgidia de faptul ca "acorda terenuri doar celor care platesc anumite sume de bani pentru achizitionarea lor". ... Dumitru Moinescu nici nu cunoaste problema De cealalta parte, Primaria Medgidia nici nu cunoaste acest caz si spune ca nu exista o astfel de solicitare.
Pentru anul 2007 Primaria Galati are la dispozitie peste 6 milioane de lei pentru investitii in invatamintul preuniversitar. ... Buget farimitat In privinta banilor destinati de municipalitate scolilor, consilierul local Cosmin Paun (PD) s-a aratat nemultumit de faptul ca Primaria a impartit banii necorespunzator.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat joi ca varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucuresti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primaria Generala a Capitalei.
Bolojan mai sustine ca, desi saptamana trecuta primarul a declarat ca doreste transparenta in institutia pe care o conduce, el nu a facut publica lista firmelor care au avut contracte cu Primaria Oradea.
In rest, liberalul Andrei Chiliman a castigat Primaria Sectorului 1 cu circa 57%, in timp ce contracandidatul sau PD-L, Razvan Murgeanu, a obtinut 43%. Conservatorul Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 4 cu aproape 65%, in timp ce contracandidatul pedelist Radu Silaghi a obtinut doar 35%.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
Municipalitatea este nevoita sa cumpere acest teren, dupa ce, in 2009, firma Delta ACM - cu care primaria avea contract - l-a asfaltat, amenajand pe el o parcare.
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia. ... Primaria Craiova are idei, dar nu are bani Autoritatile locale au incercat si ele sa gaseasca solutii viabile pentru eficientizarea activitatii Regiei Autonome de Termoficare (RATf) Craiova.
Mai mult, sotii Decu acuza Primaria Medgidia de faptul ca "acorda terenuri doar celor care platesc anumite sume de bani pentru achizitionarea lor". ... Dumitru Moinescu nici nu cunoaste problema De cealalta parte, Primaria Medgidia nici nu cunoaste acest caz si spune ca nu exista o astfel de solicitare.
Primaria Carcea cere in instanta ca Ford Romania sa fie inregistrata pe teritoriul administrativ al comunei si nu pe cel al Craiovei.
google-analytics.com