Cautare

16959 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic" (4.25 secunde)
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Victor Ponta "Basescu este un fricos si va ceda" Copresedintele USL Victor Ponta anunta ca nu va negocia cu seful statului si il va obliga sa respecte Constitutia Jurnalul National:
Antonescu, despre "chiloteii tremuranzi" la prezidentiale si increderea in Ponta Antonescu: Am incredere mai mica in Ponta; Ponta:
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta (foto) a declarat ieri ca este mandru de munca sa pentru teza de doctorat si pentru ca a fost cel mai tanar reprezentant al Romaniei in cadrul comisiei pregatitoare de la New York.
Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
"Daca un partid politic are chiar un singur parlamentar, acel parlamentar va fi considerat un grup parlamentar distinct".
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Numirea lui Kovesi la DNA ii dezbina in continuare pe liderii USL Premierul ii da replica lui Crin Antonescu Victor Ponta si-ar fi dorit ca Crin Antonescu sa fie solidar cu el in chestiunea numirii procurorilor sefi.
El lider Ponta Politica romaneasca nu s-a schimbat. ... Este drept ca si conjunctura i-a fost favorabila lui Ponta, dar chiar si asa, nu este putin lucru sa poti convinge 50 de oameni, sefi de filiale din teritoriu, pentru a vota excluderea fostului presedinte si candidat la alegerile prezidentiale.
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
Sebastian Ghita atac la premierul Victor Ponta Lucratura a serviciilor secrete? Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Victor Ponta : ... VICTOR PONTA PRESEDINTE. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
Ponta:
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B: ... Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului:
Victor Ponta a castigat alegerile pentru sefia PSD. ... Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Pe parcursul numararii partiale, diferenta dintre Ponta si Geoana a fost de doar cateva zeci de voturi.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. ... Premierul a vorbit si despre cota unica de impozitare, asigurand ca va ramane de 16%, dar si despre situatia de la Oltchim.
Victor Ponta, la Dupa 20 de ani:
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
google-analytics.com