Cautare

10579 de rezultate pentru "prefixe de tara" (3.15 secunde)
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Putini stiu insa ca multe dintre aceste “games“-uri sunt produse chiar la noi in tara.
Conflictele interioare din unele tari nu ii impiedica pe romanii doritori de senzatii tari sa viziteze frumusetile ale unui stat. Ofertele venite din partea acestor regiuni nu au inregistrat vreo scadere spectaculoasa, dupa ce au fost catalogate de toata lumea drept state cu probleme de ordin interior.
La jumatatea saptamanii trecute, agentia de rating Moody’s a imbunatatit cu doua trepte nivelul riscului de tara acordat Romaniei.
Turistii si oamenii de afaceri romani au cheltuit anul trecut in statele europene 14,5 milioane de euro, adica cu 62,7% mai mult decit cu un an in urma, se arata intr-un studiu realizat de MasterCard Europe.
Romania este o tara prost privita si din exterior, si din interior. Specialistii spun ca o cauza principala este brandul de natiune negativ pe care-l avem.
De la 1 ianuarie 2006, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 330 RON lunar (3.300.000 de lei vechi) pentru un program complet de lucru, cu 200.000 de lei mai mult decat in anul 2005, a decis guvernul printr-o hotarare adoptata ieri.
De la 1 ianuarie 2007, Romania nu mai poate face comert cu orice tara extracomunitara fara sa tina cont de reglementarile privind politica de export-import a Uniunii Europene. Cu alte cuvinte, odata cu integrarea, tara noastra aplica tariful vamal comun european.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Cetateanul ar plati de doua ori TVA.
Romania, tara cucerita fara razboi (Autor: ... Pamantul manos, intinsele zone de campie cu cernoziom, solul cel mai fertil, apele care traverseaza ca un desen de linii ale vietii in palma intregul teritoriu, ingaduind alimentarea culturilor cu apa si-n vreme de seceta, fac meritat renumele.
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP. Expozite foto de plancton marin”.
Doresc in mod sincer ca lucrurile sa mearga ceva mai bine si de aceea merita recompensati macar cu un raspuns. ... deosebirea e ca nivelul mediu de trai aici este de zece ori mai mic ca in tarile occidentale;
Dar, cel putin la prima vedere, situatia sistemului sanitar lasa de dorit. Si asta nu din pricina eternei motivatii, lipsa de bani, ci mai degraba din cauza unor mentalitati care nu pot fi vindecate prin vreo vremelnica rectificare de buget.
Cel mai usor e sa semeni discordie intre oamenii de nationalitati diferite. ... Daca pe el ar fi scris "Tara Barsei", nu l-ar fi bagat nimeni in seama. ... Caracterul "publicitar" al panoului e o poveste de adormit copiii.
Nu faptul ca preturile au crescut haotic, salariile abia ajung pentru cheltuielile casnice, concediile, chiar si facute in tara, au ajuns un lux, iar posibilitatea de a-ti cumpara o locuinta e un vis ne transforma in tara bananiera, ci temperaturile care ne omoara.
google-analytics.com