Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (6.77 secunde)
Cu o inaltime medie de aproximativ 1,8 metri deasupra nivelului marii natiunea lor este cea mai expusa de pe Pamant in cazul cresterii nivelului oceanelor.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Dupa aparitia scrisorii, jurnalistul a precizat ca nici un rand din acest text nu i-ar apartine, numele si fotografia sa fiind alaturate in mod fraudulos acestei manopere de catre indivizii care detin acest site.
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a o iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Va aflati de aproape un an in Romania. Cum vi se pare tara, cum vi se par oamenii?
Persoanele care au contract de munca în strainatate se pot împrumuta la câteva banci românesti, pentru a-si achizitiona case, masini sau pentru nevoi personale.
lucrurile se vor calma pe piata valutara, daca va incepe Ford exporturile, iar romanii se imprumuta scump, din cauza riscului mare de tara. ... Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
Ai vedea ca am o tara/Ca un fagure de miere/Strins din flori de primavara… Asta a fost mai de mult; ... Acum, tara a capatat un calificativ superior; la sfirsitul lui 2004 a devenit o tara „la cheie“. ... Si de unde?
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... - Conducatorii vremelnici ai Romaniei au distrus tara. ... Daca vrei sa inrobesti o tara, ii distrugi educatia.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii.
(continuare) "Capitalul gigantic al Romaniei este dat de resursele naturale" - Vorbiti, alaturi de multi alti futurologi, de marea criza alimentara si a apei. Dar Chevron foreaza pentru gaze de sist in Dobrogea, unde exista un fluviu subteran de apa dulce, cat Dunarea.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul "Si totusi, de mana a doua!", pe care il puteti citi in continuare. 'Revolta celor jigniti de remarca lui Traian Basescu, potrivit caruia suntem o tara de mana a doua, este perfect indreptatita.
Am fost si voi ramane la fel de dura in evaluarea aliantei PNL-PSD, din doua motive principale. Unu, pentru ca e altceva decat am considerat ca trebuie sa fie pentru a reusi sa dea jos regimul Basescu si sa puna Romania pe linia de plutire.
Dupa ce tirurile cu marfa se sigileaza in vama si se desigileaza la beneficiar in prezenta comisarilor Garzii Financiare, aproape ca s-au triplat afacerile la vedere ale firmelor de profil.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com