Cautare

407 de rezultate pentru "posta maratei" (3.17 secunde)
La nivel national, peste 10% din taloanele pentru analize din programul national de evaluare a sanatatii au fost returnate de Posta Romana Caselor de Sanatate. ... Cele mai multe retururi au fost inregistrate in Bucuresti si Constanta, potrivit datelor de la Compania Nationala Posta Romana, care are obligatia distribuirii taloanelor.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
În activitatile de posta si telecomunicatii, silvicultura, productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze si apa, industria de prelucrare a titeiului, cocsificarea carbunelui si tratarea combustibililor nucleari, salariile au sporit cu 11 pâna la 15%.
Deciziile de impunere anuala cu diferente de impozit "zero, pentru veniturile realizate prin cedarea folosintei bunurilor nu se transmit prin posta contribuabililor, ci se comunica acestora prin publicitate, prin afise pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Pe 31 iulie 2008, cuplul nostru primeste prin posta de la ABN Amro Bank Romania Bucuresti un plic voluminos in care au avut neplacuta supriza sa gaseasca niste fituici prin care tanara Valentina Gherase era instiintata mieros ca i s-a acordat creditul inca de pe 5 iunie 2008, i se multumeste pentru ca ales serviciile ABN si celelalte bla-bla-uri penibile, plus contractul de credit propriu-zis si graficul de rambursare a banilor, scadent pe 16.
Posta Romana, operatorul roman de servicii postale, si Advance Payment Solution Ltd (APS), liderul european in furnizarea cardurilor de tip prepaid, au incheiat un parteneriat pentru a lansa in tara noastra primul card prepaid de plata pentru uz general.
Potrivit acesteia, deja au fost facute viramentele conform contractelor incheiate cu Posta Romana si institutiile bancare, astfel incat batranii vor primi pensiile in timp util. ... Bancile si Posta au inceput sa faca platile, iar pensionarii isi pot ridica pensiile", a explicat Constanta Gheorghe.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) renunta la sistemul de trimitere, cat si de primire a declaratiilor de venit prin posta, contribuabilii urmand sa depuna declaratia de venit in mod direct la administratia financiara de care apartin.
Acesta a precizat ca numarul de calatori a crescut constant lunar si ca spera ca posta prin avion sa se poata face cu nave mai mari, care sa transporte si pasageri in acelasi timp.
Cea mai mare cheltuiala statul o face cu Posta Romana, pentru angajatii careia cheltuieste 1,8 miliarde de lei pe an, adica 440 de milioane de euro. Posta are 35.600 de angajati.
Intrebat daca nu s-a gandit sa plateasca prin banca sau posta, barbatul a spus ca la suma pe care o avea el de platit s-ar fi adaugat 1,5 de lei daca platea prin posta si cel putin 3 lei, prin ordin bancar.
Pe lista companiilor care vor avea management privat se mai inscriu Posta Romana, Tarom, Electrificare CFR, CFR SA, CFR Calatori, Nuclearelectrica, Transgaz, Transelectrica, Romgaz si Administratia Porturilor Maritime Constanta.
limitarea tehnica la utilizarea tehnologiei GIF animat, bannerele Flash sau rich media nefiind compatibile cu majoritatea editoarelor de posta electronica; ... imposibilitatea realizarii unei contorizari a bannerelor similara cu cea utilizata prin folosirea unui adsever (unii utilizatori nu raman online dupa descarcarea mesajelor de pe server, ei citind posta offline);
Newsletterul trebuie sa aiba compatibilitate pe cat mai multe editoare de posta (in special cele free de tip Yahoo, Gmail, sau cele care au protectii suplimentare sau care pot strica aspectul general al corpului emailului).
Gmail, serviciul de posta electronica gratuita al celor de la Google, a fost deschis tuturor celor interesati de folosirea sa. ... Spatiul alocat conturilor de posta Gmail este in continua crestere, in momentul de fata a ajuns la 2816 MB, la momentul redactarii articolului.
Utilizatorii din America de Nord, Europa, dar si Asia au confirmat ca cele doua platforme, fie nu au putut fi accesate, fie nu au putut posta sau raspunde mesajelor primite pe retelele de socializare.
Inspectorii il acuza insa pe Lucian Duta ca nu si-a indeplinit sau si-a indeplinit defectuos obligatiile de serviciu, adica nu a incheiat cu Imprimeria Nationala contractul pentru producerea cardului, a propus acordarea Postei Romane, prin negociere fara publicarea unui anunt de participare, a contractului de curierat, fara ca Posta sa aiba exclusivitate pentru prestarea acestor servicii si a determinat o paguba la Imprimerie de peste 1,2 milioane euro.
In momentul de fata, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are deja circa 12 milioane de carduri tiparite, din cele peste 13 milioane cate vor fi in final, care vor incepe sa fie distribuite dupa data de 20 septembrie prin Posta Romana.
POSTA VECHE- REABILITATA! ... Pe vremuri aceasta cladire reprezenta locul unde aproape UN SECOL a fost POSTA orasului, dupa care aici s-au oficiat casatorii ori s-au pronuntat sentinte.
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
google-analytics.com