Cautare

2731 de rezultate pentru "posta gara galati" (5.28 secunde)
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
Vara luam trenul Galati - Tecuci si coboram la Umbraresti. ... Gara din Umbraresti, banala si comuna, atragea atentia doar prin frumoasa sotie a sefului garii;
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Trei sferturi dintre cei intervievati au spus ca prefera sa mearga la ghiseele furnizorilor pentru a-si plati facturile, alte metode folosite fiind plata la posta si la casieriile bancilor. ... plata la posta (39% din respondenti) si la casieriile bancilor (25%)", se arata in studiul GfK.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. ... Ceea ce la prima vedere pare doar o cladire oarecare, abandonata, este de fapt posta veche a Calarasiului, construita inainte de 1895.
Astfel, de vreo cateva zile gara din Constanta zumzaie de turisti. ... Cum iesi din gara, taximetristii te iau cu asalt. Ca la aeroport sau in Gara de Nord. ... In gara se inteleg intre ei si incearca sa fraiereasca turistul.
Ieri a fost inaugurata la Tulcea noua Gara Fluviala, o cladire complet refacuta si caracterizata de cei prezenti ca fiind o adevarata bijuterie arhitectonica. ... Noua gara fluviala are doua terminale separate, pentru pasagerii romani si pentru cei straini, extrem de spatioase si moderne.
Linia 182 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara de Nord, de la intersectia sos. ... Linia 282 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara Basarab, de la intersectia bd.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Occidentului, - 196 Gara Basarab -Piata Chirigiu: Gara Basarab, bd. ... Dinicu Golescu, Gara Basarab, - 205 Straulesti- Gara de Nord: ... Polizu, Gara De Nord, - 304 Piata Presei - Straulesti:
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca Posta Romana e pe punctul de a intra in insolventa, avand datorii de 210 milioane lei, informeaza NewsIn.
google-analytics.com