Cautare

432 de rezultate pentru "posta breaza" (3.16 secunde)
Senatorul a declarat ca lista „tinuta la secret“ de Cabinetul Tariceanu cuprinde in special bugetele de venituri si cheltuieli ale marilor companii de stat - Loteria Romana, Posta Romana, RAPPS, Imprimeria Nationala etc.
In sedinta de ieri, Nastase a prezentat biografia actualului director al Directiei Administrative a Companiei Nationale „Posta Romana“, fost deputat PDSR din 1996 si ulterior vicepresedinte al ApR.
In concluzie, domnule Boc, veti primi prin posta din partea mea copii ale contractelor pe care le-am incheiat cu diverse entitati din Romania.
Somatiile si titlurile executorii vor fi trimise prin posta, insa angajatii Directiei se vor deplasa si personal la domiciliul contribuabilului.
Liderul PIN a conchis printr-un exemplu de contract care se afla in cercetarea PIN - achizitionarea unor autoturisme Chevrolet de la firma Polus din Cluj-Napoca a omului de afaceri Paszkany Arpad de catre Posta Romana, subordonata ministerului condus de Nagy Zsolt.
Avem si clienti din strainatate carora le trimitem rochiile prin posta/curier ori prin prieteni care pleaca acolo, pentru fiecare astfel de livrare, dandu-ne peste cap si cautand cea mai buna solutie.
Mai mult decat orice mi-au placut raspunsurile date de ea la o rubrica de Posta redactiei sustinuta la un moment dat in Luceafarul.
"M-am trezit la sase si jumatate si la sapte eram deja la posta sa o astept pe femeia care lunar imi aduce banii.
Ele sunt livrate prin posta. Unii spargatori cu talent ingineresc au descoperit ca ustensilele respective pot fi modernizate, mecanizate, astfel utilizatorul lor munceste mai putin si mai eficient.
Astfel, cheltuielile efectuate de deputati si senatori pentru taxe de posta si telecomunicatii interne, efectuate in exercitarea mandatului, se deconteaza pana la limita valorica stabilita de conducerea Camerei, pe baza contractelor de prestari servicii.
SN CFR (30 de milioane de euro pentru a face curatenie in garniturile de tren), Metrorex, Aeroportul Otopeni, Gara de Nord, Posta Romana, Registrul Auto Roman, un contract cu cele doua baze militare americane din judetul Constanta.
Pentru ca, intamplator, veneam de la o posta din Rahova, de unde ridicasem vreo 10 kg de carti, portofelul nu continea o suma insemnata de bani.
Marisol Touraine, ministrul francez al Sanatatii, este de neclintit in privinta protejarii copiilor de tabagism. Dar terasele, cafenelele si restaurantele nu privesc cu ochi buni obligatia de a posta afisul cu TERRASSES SANS TABAC .
Dar e suficient sa arunci vreo vorba nepotrivita in momentul nepotrivit, sa postezi pe Internet fotografii cu ce ai prin casa… Spui la magazin, la posta, la cabinetul medical, in parc sau pe cine stie unde ca ai rude apropiate in strainatate?
Presa a semnalat ca Agentia pentru Strategii Guvernamentale a tiparit patru milioane de fluturasi publicitari - distribuiti prin Posta Romana - in care apar imaginea premierului si textul:
Nu poti posta acest comentariu. Va place ce-mi spun cei de la Fb Romania? xxx 30 octombrie la 11:47:
Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta.
El a aratat, in acest sens, un esantion de metal, trimis anonim, prin posta, la talk-show-ul Art Bell. Expeditorul pretindea ca este din armata si spunea ca esantionul fusese recuperat dintr-un accident.
Dupa validarea datelor de catre CNPP, acestea vor fi procesate in scopul emiterii cardului de calatorie, iar ulterior cardul va fi transmis pensionarului, prin posta, la adresa indicata de acesta pe formular.
Pe forumul atasat site-ului localitatii, persoanele interesate si localnicii pot afla informatii despre evenimentele desfasurate in comuna, precum Balciul organizat pe 21 mai, pot injura in voie edilii localitatii sau pot posta anunturi de vanzare-cumparare.
google-analytics.com