Cautare

432 de rezultate pentru "posta breaza" (4.29 secunde)
Utilizatorii din America de Nord, Europa, dar si Asia au confirmat ca cele doua platforme, fie nu au putut fi accesate, fie nu au putut posta sau raspunde mesajelor primite pe retelele de socializare.
Inspectorii il acuza insa pe Lucian Duta ca nu si-a indeplinit sau si-a indeplinit defectuos obligatiile de serviciu, adica nu a incheiat cu Imprimeria Nationala contractul pentru producerea cardului, a propus acordarea Postei Romane, prin negociere fara publicarea unui anunt de participare, a contractului de curierat, fara ca Posta sa aiba exclusivitate pentru prestarea acestor servicii si a determinat o paguba la Imprimerie de peste 1,2 milioane euro.
In momentul de fata, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are deja circa 12 milioane de carduri tiparite, din cele peste 13 milioane cate vor fi in final, care vor incepe sa fie distribuite dupa data de 20 septembrie prin Posta Romana.
POSTA VECHE- REABILITATA! ... Pe vremuri aceasta cladire reprezenta locul unde aproape UN SECOL a fost POSTA orasului, dupa care aici s-au oficiat casatorii ori s-au pronuntat sentinte.
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
Ideea noastra despre ce inseamna sa sustii ceea ce crezi se rezuma la a posta pe Facebook. Si credem ca numarul de urmaritori pe care-i avem ne defineste ca persoane.
Unicul actionar este Posta Romana care culmea, de 17 ani cumpara de la Romfilatelia timbrele pe care tot ea, Posta, le tipareste.
Sa vrei cu tot dinadinsul sa ajuti sa treaca strada in sens opus un pensionar care se duce la Posta sau la CEC sa-si ia pensia.
Pana acum, dovada era dusa personal la sectia de politie de care tine agentul constatator sau trimisa prin posta. ... trimite) si gata, ai scapat de un drum pana la Politie sau la posta.
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca directorul Postei Romane ar putea fi dat afara daca pensiile nu ajung la pensionari din cauza grevei generale la Posta Romana.
Foarte grava ni se pare insa aparitia in presa a unui document cu caracter privat, "interceptat” prin posta electronica.
Viorel Marginean este directorul Directiei Judetene de Posta Bistrita-Nasaud, unde vrea sa si ramana, motiv pentru care si-a manifestat indentia de a demisiona din PSD.
"Cererea contribuabilului de acordare a esalonarii la plata, denumita in continuare cerere, se depune la registratura organului fiscal competent sau se transmite prin posta cu confirmare de primire si se solutioneaza de organul fiscal competent, in termenul stabilit prin normele metodologice", se mai specifica in proiectul elaborat de guvern.
Anomaliile actualelor alegeri americane, astfel cum se vad de la o posta, exprima de fapt abaterea de la rutina a societatii americane care si-a pierdut visul si refuza perpetuarea vechiului sistem in care nu mai crede.
Cineva posta pe Fb ca au fost trimise peste 250.000 de mesaje pentru mobilizarea tefelistilor sa iasa la protest.
Desi se vede de la o posta ca aceasta crestere este o facatura, exista doi analisti politici care se jura de cateva ori pe saptamana ca Dacian Ciolos a devenit un adevarat Fat-Frumos al politicii noastre, crescand intr-o zi cit altii in sapte.
O afacere care miroase de la o posta a jecmaneala in stil mare continua sa faca prozeliti printre galateni. Desi au vazut la stiri ca in alte orase piramida s-a prabusit peste cei care o sustineau, "delfinii" proaspat unsi o tin una si buna in fata politistilor.
Pentru ca, in momentul in care se incepe executarea silita a acestor 110 datornici, ei spun ca nu au primit prin posta notificarea de plata, chiar daca de fapt s-au facut ca nu o vad, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate va incepe o campanie sustinuta de urmarire a acestora, altfel datoriile lor s-ar putea prescrie.
Începând cu 3 ianuarie 2008, Posta Româna îsi va modifica tarifele pentru o serie de servicii postale interne si internationale.
Incepand de astazi, timp de zece zile, Agentia Nationala de Administrare Fiscala va expedia prin posta persoanelor fizice formularele necesare pentru declararea veniturilor obtinute anul trecut.Contribuabilii vor primi si un ghid de completare a documentelor, o scrisore din partea ANAF, precum si un plic pentru expedierea declaratiei de venit catre organul fiscal.
google-analytics.com