Cautare

431 de rezultate pentru "posta breaza" (2.93 secunde)
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a veni in sprijinul contribuabililor persoane fizice in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007, va trimite prin posta, in perioada 7-17 aprilie, plicurile cuprinzand formularul "Declaratie privind veniturile realizate", ghidul de completare, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit de catre contribuabili catre organul fiscal in raza caruia isi are domiciliul.
Posta Romana este singura companie din primele zece din Romania, clasificate dupa forta de munca, care a continuat angajarile, in primele sase luni ale anului. Astfel, Posta Romana a ajuns la un numar mediu de 35.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Gratuitatea este valabila pentru comenzile trimise prin Posta Romana in toata tara si pentru comenzile din Bucuresti (atat posta, cat si curier propriu).
Daca ne luam dupa sindicate, soarta postasilor a fost pecetluita in 2001, cand Guvernul a acceptat sa treaca Posta Romana pe lista societatilor comerciale monitorizate de FMI. Ele, sindicatele, sustin ca fara nici un motiv, Posta Romana fiind tot timpul pe profit.
Comertul prin posta, prin internet sau prin orice alta metoda care nu implica un drum uneori plictisitor la magazin tinde sa devina un fapt banal in Romania eternei tranzitii in care traim.
Procurorii si politistii de frontiera din Darabani au anihilat ieri o retea de contrabandisti care trimitea tigarile prin posta. ... "In baza unor informatii s-a constatat in mod repetat trimiterea unor colete voluminoase prin posta, ce erau susceptibile a contine marfuri accizabile.
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Mirela Ion participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. "Iile pe care le-am adus sunt din Breaza.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, participa in acest week-end la targul traditional de la MTR.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, Saptamana viitoare va participa la targul traditional organizat la Muzeul Satului.
Carol Davila Bucuresti, detasamentul Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre Basarab din Pitesti, detasamentul Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir din Breaza.
In alta ordine de idei, Andrian Mihei a mai spus ca "Adunarea de la Breaza, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, a fost doar inceputul reorganizarii la nivelul partidului si se spera ca pana la sfarsitul verii sa se traga linie si sa se vada daca Partidul Conservator s-a maturizat.
Guvernul a aprobat organizarea de alegeri locale partiale in patru localitati care au ramas fara primari, respectiv in comunele Barca (Dolj), Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis, precum si in alte trei localitati care au fost infiintate in cursul acestui an.
Vazand ca totul merge brici, Hoinaru s-a gandit sa se extinda si in turism, motiv pentru care s-a pricopsit si cu niscai actiuni la SC Turism Breaza SA Campina, tot din aleasa postura de truditor pentru interesele obstii.
Festivalul Vaii Muresului este o manifestare a localitatilor au format Asociatia Mures-Calimani: Stanceni, Lunca Bradului, Rastolita, Deda, Alunis, Rusii Munti, Vatava, Suseni, Reghin, Breaza, Batos, Brancovenesti, Ideciu de Jos si Petelea.
Sigur ca nici "Realitatea" nu-i mai breaza. Dar parca e mai tare in ultima vreme decat slabanoaga de Antena 3, desi i-a cedat mai multe vedete.
Acest lucru ii deranjeaza pe ceilalti membri ai familiei Lucecu, in special pe sotia Neli, care i-a cerut sa renunte la fotbal pana in vara si sa urmeze un tratament de recuperare la Breaza, unde detine o casa de vacanta.
Anca Pancu Anca Popescu bijuterii Ana Domina CORRIDA KNIT Ii Breaza Maruca Muna Radu Raluca Albu Sensorium Event Guest: Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion Intrare gratuita
google-analytics.com