Cautare

432 de rezultate pentru "posta breaza" (2.66 secunde)
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Consumatorii care nu au incheiat contract cu compania pentru noul sistem de citire-facturare vor primi prin posta documentele necesare, pe care le vor depune semnate la ghisee.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor reaminteste contribuabililor persoane fizice ca pentru facilitarea completarii si depunerii formularelor de "Declaratie speciala privind veniturile realizate" - cod 200, pentru anul 2006, se aplica si, in acest an, la scara nationala, sistemul de trimitere/primire, prin posta a acestor declaratii, catre sau de la contribuabil.
Paul Pacuraru, ministrul Muncii, a cerut Guvernului modificarea comisioanelor percepute de Posta Romana pentru distribuirea pensiilor. Ministrul sustine ca, in ultimii sapte ani, valoarea totala a comisioanelor incasate de Posta Romana a crescut de la 38 la 82 de milioane de lei.
Pentru anul urmator, Posta Romana a solicitat Casei Nationale de Pensii un comision pentru distribuirea pensiei de 1,21%.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor.
Posta Romana este preocupata de extinderea gamei de servicii oferite clientilor prin incheierea unor parteneriate cu administratiile locale din intreaga tara in vederea colectarii de impozite si taxe. Operatiunile financiare intermediate de Posta Romana sunt de natura sa simplifice si sa reduca timpul alocat incasarii traditionale.
Intelegem nemultumirile angajatilor de la Posta Romana si frica de a ramane fara un loc de munca, insa solutia acestora este regretabila.
Greva la Posta. ... Cum Romania nu este insa o tara tocmai democratica si civilizata, in ciuda pretentiilor emise cu caramida in piept de toate echipele care s-au sucedat la guvernare, greva de la posta inseamna pentru 75% din cele 6 milioane de pensionari un adevarat dezastru.
Posta Romana a pus la dispozitia clientilor, incepand cu data de 15 iunie a. ... Serviciul corespondenta prioritara cu confirmare de primire vine sa completeze gama serviciilor oferite de Posta Romana in sistem de viteza prioritara.
"Cetateanul Tariceanu mi se pare cam neserios pentru ca, in loc sa raspunda punctual acuzatiilor pe care eu le-am adus legat de scandalul Posta Romana, a considerat ca lucrurile pe care le spun il insulta si il calomniaza.
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta a aplicat o noua sanctiune contraventionala Directiei Regionale de Posta Constanta, in valoare de 10.
10% din angajatii Companiei Nationale Posta Romana, respectiv 3.500 de angajati, vor fi disponibilizati pina la sfirsitul anului, aceasta masura fiind parte integranta din programul de management al companiei, a aratat directorul general CNPR, Dan Mihai Toader ieri, intr-o conferinta de presa.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput distribuirea prin posta a declaratiilor speciale privind veniturile realizate, anunta un comunicat al institutiei. ... Pentru trimiterea prin posta a formularelor, contribuabilii nu trebuie sa achite nici o taxa.
Desi directorul Directiei Regionale de Posta (DRP) Craiova ar fi trebuit sa fie primul client, craiovenii i-au luat-o inainte. ... Acesta a achitat facturi si la ora 22.10 a primit prin mandat on line un milion de lei de la directorul general al Companiei Nationale Posta Romana.
De la 1 ianuarie 2007, bugetul asigurarilor de stat va trebui sa plateasca un comision de 1,3% din valoarea pensiei virate pentru ca dumneavoastra sa va primiti banii la domiciliu prin posta.
Daca in anii trecuti angajatii Directiei Regionale de Posta Craiova se confruntau cu un numar mare de scrisori din partea copiilor catre Mos Craciun, in acest an ravasele prichindeilor au fost mai putine.
Tarifele practicate de Posta Romana pentru trimiterile din sfera serviciului universal sunt similare celor practicate de Deutsche Post, dar calitatea serviciilor nu poate fi comparata, sustin reprezentantii Asociatiei Romane de Marketig Direct (ARMAD). ... Astfel, tarifele practicate de Posta Romana sunt la fel de mari cu cele din Germania.
Compania Nationala Posta RomA¢na va majora, incepA¢nd cu data de 3 ianuarie 2008, tarifele pentru o serie de servicii postale interne si internationale. ... AŽn cazul serviciului de publicitate prin posta Infadres, preturile vor fi identice cu cele ale trimiterilor interne de corespondenta.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
google-analytics.com