Cautare

155 de rezultate pentru "pora ileana" (7.69 secunde)
O sa merg din nou la Bucuresti, sa vedem ce se intampla", a declarat Ileana Iovan, responsabil gestiune numerar in cadrul BRD, sucursala Dolj.
Zilnic, între orele 12.00 - 16.00, îi asteptam pe cei aflati în aceasta situatie la Casa de Pensii pentru a-si depune cartile de munca“, a mentionat Ileana Ciutan, directoare executiva a CJP Dolj.
Zilnic, între orele 12.00 - 16.00, îi asteptam pe cei aflati în aceasta situatie la Casa de Pensii pentru a-si depune cartile de munca“, a mentionat Ileana Ciutan, directoare executiva a CJP Dolj.
Din câte am înteles de la Serviciul Achizitii, în urmatoarele doua saptamâni vor mai fi gata doua proiecte pe care le vom putea depune la ADR“, a spus Ileana Majina, directoarea Directiei de Afaceri Europene din cadrul CJ Dolj.
Din câte am înteles de la Serviciul Achizitii, în urmatoarele doua saptamâni vor mai fi gata doua proiecte pe care le vom putea depune la ADR“, a spus Ileana Majina, directoarea Directiei de Afaceri Europene din cadrul CJ Dolj.
Daca nu se face o recalculare a preturilor, vom fi nevoiti sa oprim importurile pentru medicamentele, care sunt in situatia de a fi vandute sub pretul de achizitie", a declarat, intr-un comunicat, Vivian Diaconescu, presedintele ADIM.Importatorii cumpara medicamente de la producatorii straini la cursul de 3,8 lei/ euro si le vand la cursul de 3,3 lei/euro, in conformitate cu preturile maximale in vigoare.Potrivit Asociatiei, MS practica o politica de ruinare fortand distribuitorii de medicamente sa vanda in pierdere si refuzand sa isi asume responsabilitatea asigurarii accesului populatiei la medicamente."In sase luni de depreciere a leului nu s-a mai facut nici un recalcul de preturi, si legislatia este clara, preturile medicamentelor se ajusteaza trimestrial in functie de cursul de schimb", a declarat Ileana Niculescu, vicepresedinte ADIM.
Nu pentru ca nu ar sti, ci din cauza riscului de a aparea acuzatii de favoritism, potrivit explicatiilor directoarei Ileana Majina.
"Dupa ce am comparat datele, a rezultat ca 16.323 de persoane din Dolj beneficiaza de pensia minima de 300 de lei", a precizat Ileana Ciutan, directoarea CJP Dolj.
Fara complexul turistic din Saturn, Petromin se mai poate "lauda" cu bulk-carrierele "Carmen Silva" (unicul aflat in functiune) si "Ileana", impingatorul "Pluton", 15 spatii comerciale in cartierul Faleza Nord si sediul de la Poarta 2 a Portului Constanta.
In acest sens, filozofia nostra de grup se axeaza foarte mult pe oferirea de solutii inovatoare, de preventie si de protectie suplimentara a clientilor, pentru o deplina libertate a asiguratilor nostri, de a-si trai viata asa cum doresc si in deplina siguranta", declara Ileana Horvath, Presedinte Directorat UNIQA Asigurari.
Carmen Ileana Moldovan (foto) publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul "Libertatea presei, ultimul bastion al civilizatiei", pe care il puteti citi in continuare.
Conturile unde se poate plati la pensii Ileana Ciutan, sef Serviciu Evidenta Contribuabili din cadrul CJP Dolj, a precizat ca plata acestor obligatii se poate face in aceleasi conturi ca si pentru OUG nr.
Sotii Ileana si Cosmin Sorescu au obtinut medalie de argint la aruncarea discului, respectiv a ciocanului. A treia medalie, una de bronz, a fost obtinuta de Andrei Stefana, la 10.000 m.
Conceptul de viata Cardio Mix nu este strain nici vedetelor - Ileana Badiu, Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta, Arhi, Valeria Racila von Groningen si altii s-au numarat printre cei prezenti la evenimentul aniversar 6 ani de Cardio Mix, care a avut loc miercuri, 7 noiembrie 2012, cand a fost lansat filmul documentar - si sunt parte din acest documentar.
Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografică
Astfel, marti, de la ora 12.00, la sediul filialei, actrita Ileana Negru va sustine un "Moment Eminescu", care va fi urmat de lansarea a sase nume noi in "Colectia de debut Biblioteca Tanarului scriitor":
Avram Craciun, fost senator, Dan Alistar, presedintele Fundatiei care ii poarta numele, Doina Rizea, ziarist si Ioan Strajan, Presedintele Fundatiei Dacia - Romania, Tudor Ponoran, Stela Cornelia Enescu, din partea presei romanesti din Italia, Tatiana Ciobanu, presedinte comunitatii basarabenilor din Roma, Ileana Ludusan, Presedinta Asociatiei socio - culturale Italo - Romane, gen.
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Giurăscu - academician, Constantin Balaceanu Stolnici - academician, Razvan Theodorescu, academician, Dinu Sararu - membru Academia Oamenilor de Stiinta, Ileana Vulpescu - scriitor, Dumitru Prunariu - membru de onoare al Academiei Romane.
Pe de alta parte, se cunoaste cu sotia dumnealui, doamna Ileana Isarescu de la gradinita, sunt impreuna cam de atunci.
google-analytics.com