Cautare

155 de rezultate pentru "pora ileana" (2.63 secunde)
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. O reprezint la martisoare pe sotia mea, Ileana Horoba.
"Ileana; ... Ileana (alta); 53 de ani; foarte curata si extrem de harnica; munceste intruna, oriunde; intra in curtea vecinilor, ia sapa si praseste gradina;
Cum se construieste o casa de lut si care este secretul peretilor de chirpici care nu se crapa Casa de lut ridicata de arhitecta Ileana Mavrodin a devenit o adevarata atractie turistica, reprezentand un magnet pentru toti cei care doresc sa isi construiasca o locuinta ecologica cu cheltuieli minime.
Acolo este descoperita de Ileana Pop. Impreuna cu Vlad Batca, Ileana Pop realizeaza transmisii televizate de la Casa de Cultura, in care apare si Margareta Paslaru.
Andreea Pora, Radu Moraru, Rodica Culcer s.a., Grigore Cartianu este cu un cap deasupra tuturor. Nu pentru ca vorbeste foarte repede, de nu intelegi nimic, ci pentru ca, realmente, se pricepe la toate.
Am in fata doua pagini de cifre, date, statistici care, oricat de mult s-ar stradui Radu Moraru sau Andreea Pora sa le traduca, dau acelasi lucru:
Ridzi, Roberta Anastase, Elena Udrea, Rodica Culcer, Andreea Pora, Sabina Fati, Alinuta Mungiu, s-au adaugat cu pasiune si dedicare Mihaela Naftanaila si Ondine Ghergut, "ziariste" la "Romania libera".
In afara de Andreea Pora. Neasteptat insa pentru un ins care odata avea condei bun e faptul ca lui Traian Ungureanu i-a cam secat inspiratia.
Foarte probabil ca, daca aveam alta parere, primeam rapid laudele gretoase ale basescienilor de la Evenimentul Zilei, ale lui Tismaneanu si Andreea Pora, ba chiar si de la Rodica Culcer si de la televiziunea lui Basescu, numita impropriu TVR.
Si cum ramane cu asa-zisa " dezbatere publica " a noi legii a sanatatii, cu care ne-au impuiat capul toti propagandistii puterii, de la Traian Basescu pana la Andreea Pora?!
Intrat in direct, prin telefon, la emisiunea "Subiectiv", a lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, Mircea Badea declara ca discursul lui Victor Ponta pare sa fi fost scris de jurnalista Andreea Pora.
Televiziunea Romana a stopat remuneratia pentru toti colaboratorii TVR care sunt angajati ai altor institutii de presa, printre acestia numarandu-se Ioana Lupea, Mircea Marian, Andreea Pora, Cristian Patrasconiu, Cristian Turturica si Catalin Prisacariu, informeaza Mediafax.
Cursul a fost tinut de Ileana Gruia, presedinte PNL al organizatiei de femei din sectorul 4 Bucuresti. In cadrul acestuia, femeile au invatat tehnici de pregatire a unei campanii electorale si cum sa sustina un discurs public.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
La Casa de Pensii Dolj, directoarea liberala Ileana Ciutan a primit vineri decizia prin care a fost data afara, impreuna cu cei doi adjuncti.
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; Paul Cernat, critic literar;
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
Ileana Ilie: Vorbim despre brandul Cronica Carcotasilor. Am sunat un specialist in branding. A spus: Daca a existat vreodata un moment potrivit in care sa se puna punct acestei emisiuni, lasandu-i pe fani sa implore o continuare, atunci acesta este momentul.
google-analytics.com