Cautare

155 de rezultate pentru "pora ileana" (2.85 secunde)
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Despre vedetele pe care Mihai Dragomir le-a antrenat si pe care le antreneaza publicul stie din aparitiile tv la diferite emisiuni, una dintre ele este Ileana Badiu care in apropierea frumoasei vaste de 40 de primaveri arata mai bine decat o adolescenta .
De-a lungul anilor, Ileana Ciuculete si-a ascuns adevarata varsta. ... A fost o mare greseala Vizionara Carmen Harra a vorbit despre varsta adevarata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmand ca acesta si-a schimbat destinul in momentul in care a spus cca este nascuta la cu totul alta data.
Premierul Victor Ponta a dispus ca fostul sef al Agentei, Mihai Busuioc, sa fie revocat din postul de director general al Agentiei Nationale de Cadastru, atributiile de conducere fiind preluate temporar de catre directorul general adjunct, Ileana Spiroiu.
Se pare ca baba Ileana, cu puterea cuvintelor vechi, restabileste echilibrul dintre aceste energii, care, dupa parerea cercetatorului nipon, constitue fortele esentiale in viata noastra, iar cand sunt soptite apei, ea formeaza cele mai frumoase cristale.
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Dupa textul legii, postul de conducere ale acestei institutii s-ar gasi in afara efectelor ordonantei, lasand astfel posibilitatea ca Manu Costache, fostul comisar-sef al GM Dolj, sa isi ia postul in primire dupa ce a fost demis si inlocuit cu Ileana Serban, in prezent, directoarea coordonatoare a Garzii de Mediu.
"Aceste doua actiuni au fost amanate din cauza vremii, care nu ne-a permis deplasarea in judet, dar vor fi demarate saptamana viitoare", a declarat Ileana Serban, sefa Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu.
La seminar au participat, alaturi de mai multi reprezentanti ai unor intreprinderi private mici si mijlocii din judetul nostru, Mihai Daraban, presedintele CCINA, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC Constanta, Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ileana Gugoasa, coordonator DIE din cadrul Prefecturii Constanta, si Tatiana Chirosa, sef de Departament SRAC.
O organizatie neguvernamentala poate sa faca un studiu pentru anii urmatori care sa ne arate, de exemplu, ca industria usoara s-a dezvoltat foarte mult si e nevoie de forta de munca“, a spus Prioteasa.Acelasi lucru a declarat si directoarea Directiei de Afaceri Europene, Ileana Majina, care a precizat ca strategia de dezvoltare va analiza „în mare“ problemele judetului pe baza unor date statistice.
O organizatie neguvernamentala poate sa faca un studiu pentru anii urmatori care sa ne arate, de exemplu, ca industria usoara s-a dezvoltat foarte mult si e nevoie de forta de munca“, a spus Prioteasa.Acelasi lucru a declarat si directoarea Directiei de Afaceri Europene, Ileana Majina, care a precizat ca strategia de dezvoltare va analiza „în mare“ problemele judetului pe baza unor date statistice.
Angajatii pot sa verifice on line în fiecare luna daca firma la care lucreaza a virat contributia la pensie", a precizat Ileana Ciutan, directoarea Casei Judetene de Pensii Dolj.
Altii intreaba pe la chioscurile din jur si atunci afla ca de fapt suntem aici" ne-a declarat Ileana Porumb, comerciant din piata Tiglina 1. ... Sunt lucrari mari si la astea dureaza" a mai adaugat Ileana Porumb.
"Pentru pensionarii din agricultura si pentru cei pe legile speciale au fost facute plati din bugetul de stat, de peste 28,9 milioane de lei, iar pentru restul s-au platit pe luna octombrie 95,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor sociale", a spus directorul CJP Dolj, Ileana Ciutan.
Dar, daca este vorba despre concedieri, noi nu avem ce face", a precizat directoarea Casei Judetene de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Ileana Serban, director coordonator al Comisariatului Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Dolj, spune ca asemenea masuri sunt binevenite si comisarii intreprind controale in acest sens. ... Efectul respectarii lor este benefic in primul rand pentru populatie", a declarat Ileana Serban, director coordonator al Comisariatului Judetean Dolj.
Suma asigurata nu este limitata si nu exista o prevedere legala privind cuantumul minim sau maxim", a precizat, pentru GdS, Ileana Ciutan, sef Serviciu Evidenta Contribuabili din cadrul CJP Dolj. ... Pentru persoanele care doresc sa-si completeze venitul asigurat nu este necesara prezentarea carnetului de munca", a mentionat Ileana Ciutan.
Conform directorului Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, 4,6 milioane de lei au provenit de la Administratia Fondului pentru Mediu, iar restul s-au platit de catre firma privata care a realizat proiectul. ... E problema lor cum se organizeaza si de unde le aduc", a spus Ileana Serban.
Piese ca Saraiman, Ileana, Ileana sau Chan Chan capata astfel sunete noi, gitano-cubaneze, nemaiauzite pana acum.THE GYPSY CUBAN PROJECT a fost creat, produs si coordonat in intregime de Damian Draghici.
google-analytics.com