Cautare

4015 de rezultate pentru "popescu irina" (3.74 secunde)
Marele Popescu. ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Asadar, Popescu.
Irina Cajal - Subsecretar de Stat, Ministerul Culturii Una dintre cele mai complexe personalitati ale comunitatii evreiesti din Romania este o femeie.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna si la dublu avem echipa buna. ... La trei dintre acestea, care au avut si un plus de incarcatura, a pierdut surprinzator, fiind nevoie ca Sorana Cirstea sau Irina Begu sa salveze echipa de fiecare data.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. ... Vali Irina Ciobanu (n. ... Vali Irina Ciobanu a participat la mai multe tabere de creatie cum ar fi:
In timpul guvernarii pesediste, Chindlea a fost sluga credincioasa a sefei cea mare de la Bucuresti, inspectoarea-sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Irina Jianu. De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! ... Chiar daca a venit dupa un meci de peste trei ore in turul precedent, Irina Begu a reusit s-o invinga si ea pe Annika Beck, locul 39 WTA, si merge mai departe in optimi, scor 6-4, 2-6, 6-1.
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? ... Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
PRM o va trimite pe interpreta de muzica populara Irina Loghin sa candideze in acelasi colegiu uninominal in care va candida si premierul Calin Popescu Tariceanu, in cazul in care acesta va sustine, in continuare, votul uninominal in actuala forma, a declarat secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.
Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
google-analytics.com