Cautare

2070 de rezultate pentru "pop elena" (2.86 secunde)
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea.
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... Este vorba de Virgil Pop, deputat PNL. ... Vigil Pop este deputat PNL.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Citind cu atentie aceste pasaje din Raportul Corpului de Control al Primului-ministru din 2009, lucrurile se complica si atat procurorii, cat si ANI, trebuie sa reia cercetarile, caci lucrurile nu mai sunt asa de simple cum au fost tratate pana acum, mai ales in ceea ce priveste activitatea Casei de avocatura GORGHIU, POP SI ASOCIATII in timpul procesului cu Baaklini Said!
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... La 12 ani dupa ce si-a ucis sotul, Elena C., 36 de ani, din Tudor Vladimirescu â€" Tulcea, si-a omorat, dupa acelasi scenariu si concubinul, in complicitate cu noul ei amant.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Astfel, nu mai putin de 14 sefi de inspectorate, sectoare si birouri din toata tara se regasesc acum pe lista neagra a chestorului principal Nelu Pop, seful Politiei Romane de Frontiera.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: ... De fapt, inainte de 1989, mama mea a cunoscut-o pe Sanziana Pop, amandoua au scris si publicat in anii 80 proza, poezie si reportaje in Luceafarul. ... Sanziana Pop:
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu.
Problema Elena Udrea Peste numai trei zile, adica luni, vom cunoaste rezultatele alegerilor locale. ... Unde staroste peste partid este doamna Elena Udrea.
Daca, in ultima perioada, PSD intrase intr-un fel de amortire din care mai razbateau din cand in cand vocile agonizante ale fostului lider Mihai Bar si deputatului Claudiu Pop, reprezentantii social-democrati promit sa revigoreze partidul pana la alegerile parlamentare.
In opinia presedintelui interimar, Claudiu Pop, in ultimele patru luni, adica, exact de cand a preluat fraiele filialei, PSD "s-a recredibilizat". ... Am recredibilizat PSD in Oradea si in judet", a declarat Claudiu Pop.
google-analytics.com