Cautare

1055 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (3.79 secunde)
Subiectul s-a pus in discutie si la nivel local, unde Lia Pop a tinut o intreaga conferinta de presa pe aceasta tema.
Partidul Verde si Partidul Ecologist Roman au incheiat o alianta electorala denumita Alianta Partidul Verde-Ecologist, au anuntat, joi, presedintii celor doua formatiuni, Danut Pop si, respectiv, Gheorghe Ioanicescu.
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
Au avut o contributie "buna" La capitolul "contributie buna" au fost trecuti deputatii Eduard Hellvig (ex-PC, acum PNL), Claudiu Pop (PSD) si Cornel Popa (PNL), precum si senatorul Verginia Vedinas (PRM).
Colegiul 4 - Bihor Sud-Est (Beius - Stei - Vascau) Alegatorii Colegiului 4 vor putea alege intre Ferkõ Jenõ (UDMR), Viorel Iuhas (PSD-PC), Ionela Pop-Bruchental (PDL), Nicolae Joita (PNL) si Vasile Garba (PRM). ... Petõ Csilla (UDMR), Lia Pop (PSD-PC), Mircea Bradu (PDL), Eduard Hellvig (PNL) si Alexandru Demeter (PRM).
Cu Bot nu, cu Pop da In alta ordine de idei, candidatul penelist a declarat ca nu va accepta sa se intalneasca cu Octavian Bot intr-o dezbatere televizata pentru ca nu este de acord sa fie calomniat in direct si din banii pe care ii cheltuieste el pe publicitatea electorala.
PER cere sanctionarea parlamentarilor chiulangii Intr-o perioada in care majoritatea cetatenilor tremura de frica sa nu isi piarda locul de munca, parlamentarii sfideaza o tara intreaga, prezentandu-se la lucru dupa cum au chef, a subliniat presedintele PER, Danut Pop.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Liviu Marian Pop, senator PSD, considera ca Victor Ponta conduce Romania pe drumul cel bun.
Piesa a fost compusa cu ocazia turneului aniversar de 30 de ani si cantata pe scena Salii Palatului, fiind, practic, o noua parte a lucrarii Oglinda", spune Calin Pop de la Celelalte Cuvinte.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari. ... Ne bazam pe floral, dar si pe abstract, spune Lucia Pop, una dintre artiste.
Albumul Noi si Muzica cu melodii pe versuri de Marian Stere este cu totul special, deoarece contine 18 piese pe versuri de Marian Stere, pe muzica unor celebri compozitori a muzicii romanesti (Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Mihai Vanica, Andrei Kerestely), interpretate de cativa dintre cei mai mari artisti ai muzicii pop/usoare romanesti precum (in ordine alfabetica):
Comisia parlamentara care supreavegheaza SRI, condusa de unul cu fata de alifie, scos parca zilnic de la machiaj si coafor, Georgian Pop, a iesit nu sa raspunda intrebarilor grave care stateau in competenta ei, ci sa tamaieze serviciile secrete.
Monica Pop incearca salvarea un copil intepat cu o sarma in ochi (Autoare: ... Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice, a trecut peste aceste aspecte pentru a incerca salvarea ochiului si, in masura posibilului, a vederii acestui copil.
Celebra specialista in oftalmologie, dr Monica Pop si-a deschis sufletul de curand la emisiunea Dreptul la fericire, de la Happy Channel, dand detalii despre o boala pe care a invins-o (cancer de colon).
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Cristi Teodorescu) Vedeta pop Janet Jackson a nascut primul sau copil - un baietel - la varsta de 50 de ani, a informat marti revista Billboard, citand publicistul cantaretei.
Prezentatoarea emisiunii, Teodora Dragoi- Pop pleaca in fiecare saptamana in descoperirea traditiilor, luand la pas satele imprastiate de-a lungul tarii. ... Cu inima deschisa, va indemn sa fiti in fata micului ecran, sa va iubiti vorba, cantecul si portul, a spus gazda emisiunii, Teodora Dragoi " Pop pentru site-ul TVR.
- Cum a reusit VH2 sa devina o trupa de referinta in genul pop-rock? ... Este singurul supergrup pop-rock din Romania. ... Promovarea a devenit un drum de nisa pentru pop-rock.
google-analytics.com