Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.81 secunde)
Ca si pana acum, au fost adusi in fata presei cativa candidati PSD pentru Parlamentul Romaniei, Claudiu Pop a atacat atat PNL, cat si PDL, iar Ioan Mang s-a aratat revoltat de refuzul Guvernului de a mari salariile profesorilor.
Ioana Pop, secretarul general al Organizatiei Centrale a TSD, precum si vicepresedintii TSD, Gabriel Petrea si Razvan Cretan. ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop:
Fondurile de la buget pe acest an destinate autostrazii Transilvania sunt doar de 214 milioane de euro, in conditiile in care statul roman a incheiat contractul cu Bechtel pe baza unui grafic care prevede cheltuieli in valoare de aproximativ 500 - 600 de milioane de euro pe an, a declarat Mircea Pop, director general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), citat de Rompres.
Asteptam cu nerabdare sa prezentam conceptul de rock acustic Trup si Suflet pe scena de la Casa Studentilor si speram ca va fi apreciat de catre fani", declara Calin Pop (voce, chitara). Tiberiu Pop (claviaturi) are o amintire cu totul speciala, legata de Timisoara si de Casa Studentilor.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe. ... Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti.
Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, aparuta la Curtea Veche Publishing - semnat Ligia Pop. ... Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
Monica Pop, specialist in oftalmologie, a avut o ambitie iesita din comun atunci cand si-a propus sa scape de kilogramele in plus. Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult.
Am avut bucuria sa concertam in aer liber pe celebrul Broadway din New York pe 1 Mai anul acesta, iar pe 7 Mai am fost premiati ca si primul cuplu de Pop-opera din lume in cadrul Galei Celebritatilor care a avut loc la Las Vegas, gala organizata si prezentata de Mihaela Serban in colaborare cu Consulatul onorific al Romaniei la Las Vegas, reprezentat de Consulul Onorific, d-na Lia Roberts si TVRi.
Maftei, Pop, Buta, Git - Catinean, Ad. Pop, Militaru - Blaj, Al. Pop, Cocian Rezerve: ... Pop, Bogdan, Calugar, Fulga Antrenor: ... Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor:
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau. In cadrul ceremoniei de la mormantul poetului Grigore Vieru, Diaconescu a tinut un moment de reculegere.
Golurile invingatorilor au fost marcate de Teixeira ‘8, Grigore ‘40 si Pancu ‘45. ... Roman executa o lovitura libera de pe patea dreapta, iar Grigore inscrie cu capul, de la aproximativ 10 metri;
Conferinta de presa va fi sustinuta de academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, presedintele CIADO Romania, si de profesorul universitar Grigore Lese. ... Turneul se numeste Hori de primavara” si este sustinut de maestrul Grigore Lese, doctor in muzica.
In perioada 1 iulie - 17 septembrie 2017, va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii - Culorile prin aripi.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi.
Magda Marincovici) Academicianul Dan Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu In numele celor peste 30.000 de copii cu varste intre o zi si 18 ani din toata tara, ingrijiti cu profund profesionalism de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP.
Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa participati la conferinta Palatele familiei regale - istorie, eleganta si fast, care va avea loc sambata, 24 februarie 2018 de la ora 18:00 si va fi sustinuta de catre Dr. ... Grigore Antipa si Regii Romaniei 1892-1944.
google-analytics.com