Cautare

1055 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (7.30 secunde)
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Astfel, nu mai putin de 14 sefi de inspectorate, sectoare si birouri din toata tara se regasesc acum pe lista neagra a chestorului principal Nelu Pop, seful Politiei Romane de Frontiera.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: ... De fapt, inainte de 1989, mama mea a cunoscut-o pe Sanziana Pop, amandoua au scris si publicat in anii 80 proza, poezie si reportaje in Luceafarul. ... Sanziana Pop:
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului. ... "Va rog sa nu uitati ca primarul municipiului Zalau nu trebuie sa fie un om pierdut de PD.
Aflandu-se intr-un turneu prin tara, presedintele general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a declarat sambata, la Zalau, ca persoanele care intentioneaza sa se inscrie in randurile partidului, trebuie sa stie ca "nimeni nu le da nimic".
Nationala s-a reunit pentru preolimpic Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a reunit ieri, fara cinci jucatoare (doua de la HC Zalau - Nichita, Ciuciulete - si trei internationale - Varzaru, Geiger, Paslaru), in vederea pregatirii si participarii la turneul preolimpic de la Lyon (25-27 mai).
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. ... 9, Zalau Prin telefon mobil:
Ioan Grigore Prodan (foto) este o figura bufa pe scena ONG-urilor din Romania. ... Lor li s-a alaturat, de curand, chiar comisarul general Ioan Grigore Prodan, anchetat de DNA dupa ce a cerut o mega spaga de 85.
Iese Grigore, intra Roman. ... 62 Rapidul incearca o actiune ofensiva, dar Grigore faulteaza in atac. ... Vasluienii au profitat de inferioritatea numerica a Rapidului, Grigore primind ingrijiri medicale pe marginea terenului in momentul golului. ... 5 Autorul golului, Nicolae Grigore, este prabusit pe teren.
Marin Sorescu, Grigore Vieru, Mircea Santimbreanu, Eugen Simion. ... presedintele Academiei Romane - criticul literar Eugen Simion, sscriitorul si povestitorul Mircea Santimbreanu si marele poet basarabean Grigore Vieru.
Sambata, 24 mai 2014, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" implineste 106 ani de la deschiderea sa in sediul actual.
Cu prilejul implinirii unui secol si jumatate de la nasterea lui Grigore Antipa, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta lansarea unui logo aniversar, care va insoti pe parcursul anului 2017 toate activitatile patronate de institutie, in semn de omagiu adus fondatorului sau.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in colaborare cu Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman, va invita sa vizitati expozitia temporara Grigore Antipa - 150, care va fi gazduita in perioada 8 martie - 15 iunie 2018 la sediul din Sos Stefan cel Mare nr.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Aceeasi soarta ar putea-o avea si inspectorul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Satu Mare, Grigore Pop, asupra caruia se afla in curs o ancheta interna a Inspectoratului.
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
Daca, in ultima perioada, PSD intrase intr-un fel de amortire din care mai razbateau din cand in cand vocile agonizante ale fostului lider Mihai Bar si deputatului Claudiu Pop, reprezentantii social-democrati promit sa revigoreze partidul pana la alegerile parlamentare.
google-analytics.com