Cautare

4195 de rezultate pentru "pop gheorghe" (4.50 secunde)
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
(Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data:
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat .
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Comisia de Economie si Finante ii are ca membri pe Bogdan Chiritoiu (consilier de stat al presedintelui Romaniei pe probleme economice si sociale), Bogdan Dragoi (fost consilier al ministrului Integrarii Europene, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor), fostul vicepremier Gheorghe Pogea, ex-ministrul Integrarii, Emil Dinga si ex-ministrul de Finante, Ionut Popescu.
Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.
Ce relatii a avut cu Gheorghe Ciocan, fost prefect al judetului Satu Mare si presedinte al organizatiei judetene a PSD? ... Daca a primit vreo comanda cind l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare?
Iuliu Nosa, Filonas Chis, Matyas Nicolita, Mircea Pop si Tiberiu Marc, care vor face parte dintr-o structura alcatuita pe scheletul a peste 400 de pesedisti.
Astfel, aceasta comisie a facut o sezizare catre Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau, in care se arata ca "Isocietatea amintita a achizitionat un autoturism Ford Focus, fara aprobarea Consiliului de Administratie si ca autoturismul a fost utilizat in mod fraudulos de catre directorul Pop Gheorghe"I.
• Incepand cu ora 16.45, spectacolele artistice vor debuta cu Opera Comica "De la Hora Martisorului la Calusari", urmati de minoritatile aromana, rroma, greaca, italiana, maghiara, turco-musulmana, germana, evreiasca, iar de la ora 20.00 si pana la 21.15 va urca pe scena orchestra "Valahia", cu Andreea Haisan, Gheorghita Nicolae, Marioara Man Gheorghe si Maria Dragomiroiu.
Componenta comisiei de privatizare a Automobile Craiova a fost modificata de Guvern prin inlocuirea ministrilor PD cu seful Departamentului pen-tru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, si Flavius Pop, director general la AVAS. Din comisia pentru privatizarea Automobile Craiova faceau parte ministrii PD Radu Berceanu si Gheorghe Barbu.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
CEL MAI BUN POP-ROCK Castigator: ... Premiul pentru CEL MAI CAUTAT ARTIST PE GOOGLE, incadrat in genurile care au fost subiectul On Air Music Awards (pop rock, dance, hip-hop, rock alternativ, folk) a revenit grupului Lala Band.
Gheorghe, Club Energy 15 martie - Alba Iulia, Club Stage 28 martie - Timisoara, Club 30 Lista concertelor va continua, iar noi va vom tine la curent cu informatiile.
Gheorghe Popescu, seful sectiei de ortopedie-traumatologie 1 de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. ... Chiar daca o parte din costul cristalinului se deconteaza, bolnavii sunt nevoiti sa astepte mult timp, spune Monica Pop, medic primar oftalmolog. ... Monica Pop, directorul acestui spital.
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
Lidia Buble, Irina Rimes, Anna Lesko, Connect-R, Pepe, Vescan, Alina Eremia, Adrian Sina, Elena Gheorghe, Randi, Pepe. ... In afara de pop-dance, dance-rock, pop-rock nu mai avem si alte genuri muzicale?
google-analytics.com