Cautare

2073 de rezultate pentru "pop elena" (3.51 secunde)
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Directorul general al Termoelectrica Bucuresti, Ovidiu Pop, s-a ferit ieri sa avanseze o cifra exacta in ceea ce priveste cresterea pretului la energia termica.
In schimb, in timpul conferintei de presa, presedintele Mihai Bar a inceput sa aduca laude la adresa deputatului Claudiu Pop, cel care se pare ca este agreat in acest moment de presedintele filialei.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
Redutabil chitarist, traseul sau pop-rock este jalonat de formatii cum ar fi Curtea Veche nr.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Va fi o noutate pe piata muzicala fiindca ea combina muzica lautareasca cu jazz, rock si pop, practic reorchestrata pe ritmuri moderne. ... A cantat la Festivalul International Biblos -Beirut alaturi de Jose Fernandes, Boney M, Demis Roussos interpretand muzica (pop, dance, jazz manoush).
Atacantul lui UTA, Rares Pop (17 ani), a fost schimbat in minutul 77 al meciului cu Hermannstadt. ... Rares Pop si-a revenit imediat dupa ce a fost urcat in ambulanta. ... Pop, Milosevic, Otele Rezerve:
Nicolae Ceausescu pleaca in vizita oficiala in Iran, lasandu-i la conducerea tarii pe Elena Ceausescu, Emil Bobu si Manea Manescu.
Si nu in ultimul rand are un ibric de alama de care se foloseste zilnic pentru a-i face sotiei o cafea, bineinteles o cafea Sfanta Elena. ... Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
CNC al PD a ales sambata toti cei noua secretari executivi pentru posturile vacante, printre noii lideri democrati fiind si Elena Udrea. ... Elena Udrea (Bucuresti, sector 1, fost consilier prezidential); ... Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... pare a fi Elena Ivanescu, secretar general adjunct in cadrul Biroului Politic Judetean Constanta al PD-L.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena. ... Din aceasta pozitie, Elena Udrea lasa impresia ca stapaneste tot spectrul politic din Romania:
Elena Basescu, in postura de candidat independent, a reusit sa obtina in Craiova 2.317 voturi.
google-analytics.com