Cautare

2070 de rezultate pentru "pop elena" (3.35 secunde)
Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, sustine ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru ca acesta sa devina candidatul social-democratilor la prezidentiale.
PSD sustine infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, a anuntat astazi la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, purtatorul de cuvant al social-democratilor, Bogdan Niculescu Duvaz.
Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
Pe siteul www.kamikaze.ro este publicat rezultatul unui sondaj in care internautii sunt pusi sa aleaga intre Elena Basescu si Zeita Atena. ... 60% • Cu Elena Basescu:
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Basistii, consternati de hotararea lui Basescu Editorialistii care au sustinut regimul Basescu sunt consternati de hotararea acestuia de a o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL. ... De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL.
Am avut doi invitati foarte buni in acea editie, pe profesorii de istorie Ciupala si Scurtu - dl Ciupala are si o carte despre femeile in istoria Romaniei -, care aveau povesti foarte interesante despre personajele pe care le insiraseram noi acolo, pe un panou al Elenelor care au influentat istoria Romaniei, de la Elena Cuza la Regina Mama Elena, la Elena Udrea si Elena Basescu in zilele noastre, trecand desigur prin Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
Paris si Elena Povestea de dragoste dintre Paris si Elena din Troia este descrisa cu detalii in Iliada lui Homer - una dintre cele mai frumoase legende grecesti. Elena din Troia era maritata cu Menelaus, regele Spartei, iar Paris era fiul regelui Priam din Troia.
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Elena Udrea, reclamata la Parchet (Autor: ... Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea. ... Favorita si protejata presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, este acuzata de conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Pop Napoleon - pe care il cunoasteti - este un pasionat pictor si el a dat tuturor colegilor cate 10-15 tablouri. Le face si repede si usor, unii le-au tinut..., te duci cu Pop Napoleon la evaluare ?! Cine este Pop Napoleon?!
Albumul Undeva al lui Calin Pop va fi lansat oficial joi, 12 iunie 2014, pe terasa "Morgan La Dud" dupa urmatorul program: ... - orele 14, Calin Pop se va intalni cu fanii si va acorda o sesiune de autografe.
Fie ca este hip-hop in maniera B.U.G Mafia, rock alternativ de la Coma, Firma si The Mono Jacks, un amestec fin de blues si electro in interpretarea Jurjak, power pop in stilul The Details sau indie rock de la DayDay muzica de la Bucharest Craft Beer Festival va satisface si cele mai exigente gusturi.
Acest eveniment va avea loc atunci cand echipa de conducere interimara va considera de cuviinta", spune deputatul Claudiu Pop. ... Conducerea centrala a PSD l-a desemnat pe parlamentarul bihorean Claudiu Pop, in pozitia de "reprezentant local" al echipei interimare de conducere a PSD Bihor.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Claudiu Pop s-a dus la Bucuresti cu un mandat clar, sa voteze pentru guvernare. ... Actuala conducere a PSD Bihor nu este statutara, indiferent ce spune Claudiu Pop sau Mircea Geoana", a declarat Retegan.
google-analytics.com