Cautare

2073 de rezultate pentru "pop elena" (3.94 secunde)
Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge. Ce inseamna magazine "pop-up"?
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Aliatul lui Basescu santajeaza atat sentimental cat si profesional In incercarea de a afla mai multe informatii pe tema, am ajuns la Elena Musat - fosta mana dreapta a lui Cristian Diaconescu pana prin 2009.
Asa erau Elena Udrea si Dorin Cocos in data de 26 decembrie 2003, cand s-au casatorit civil la New York.
In prezenta secretarului executiv PD-L Elena Udrea, democrat-liberalii au sustinut si o conferinta de presa, asta inainte de a incepe lucrarile "facerii" Biroului Permanent Local (BPL), cu presedintele deja numit in persoana lui Florian Constantin.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu".
"Elena Udrea a luat ciocanele in cap!" Apropierea congresului PD-L ii impinge pe unii candidati sa isi clarifice petele din biografie, asa explicandu-se, probabil, faptul ca liderul pedelist Cezar Preda tine sa puna punct, dupa multa vreme, zvonurilor privind relatia amoroasa dintre el si Elena Udrea, vehiculate in mass-media ultimilor ani si intarite de o declaratie publica a lui Viorel Hrebenciuc, care sustinea ca cei doi ar fi fost interceptati de SPP intr-un motel din Buzau.
Elena Udrea nu a ajuns savant de renume mondial, dar este doctorand in stiinte militare, absolvent al Colegiului Superior de Aparare, si lector universitar al Universitatii Dimitrie Cantemir. ... Obiceiul proslavirii mai-marilor vremii, cum s-a intamplat recent cu Elena Udrea la PDL Bucuresti, romanii l-au avut de pe vremea fanariotilor.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Stimati colegi, pun pe hartie aceste randuri cand deja se stie ca doamna Elena Udrea este arestabila. ... Firul rosu al acestora este, evident, Elena Udrea. In majoritatea luarilor de pozitie exprimate, fostul presedinte incerca sa ne convinga ca Elena Udrea este buna pentru Romania.
Cum a dat Elena Udrea, scuzati, cu mucii-n fasole! ... Ieri seara, Elena Udrea, cocotata de dragostea lui Basescu mai sus decat cutezase imparatul roman care-si facuse calul consul, mult mai sus, dandu-i practic tara pe mana, a tinut un discurs, un ultim discurs, mi-am zis, de om liber.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Conferinta de presa de ieri de la sediul PSD i-a avut ca gazde pe profesorii universitari Lia Pop si Ion Mang si pe parlamentarul Claudiu Pop.
Pentru Camera Deputatilor Consiliul de Coordonare al PSD Bihor condus de deputatul Claudiu Pop l-a ales pe George Doca pe colegiul din Marghita, pe Bogdan Florin pentru colegiul din Sacuieni, pe Teodor Fericean pentru colegiul din Alesd, Viorel Iuhas pentru colegiul 4 Beius-Stei, Mihai Bar pentru colegiul 5 Tinca-Ceica-Pocola-Capalna-Soimi, Ioan-Sorin Roman pentru zona Cefa, Sonia Draghici pentru colegiul 7 Nufarul-Velenta-Cantemir, Claudiu Pop si Lia Pop pentru colegiile 8 si 9 - Oradea.
Ca si pana acum, au fost adusi in fata presei cativa candidati PSD pentru Parlamentul Romaniei, Claudiu Pop a atacat atat PNL, cat si PDL, iar Ioan Mang s-a aratat revoltat de refuzul Guvernului de a mari salariile profesorilor.
Ioana Pop, secretarul general al Organizatiei Centrale a TSD, precum si vicepresedintii TSD, Gabriel Petrea si Razvan Cretan. ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop:
Fondurile de la buget pe acest an destinate autostrazii Transilvania sunt doar de 214 milioane de euro, in conditiile in care statul roman a incheiat contractul cu Bechtel pe baza unui grafic care prevede cheltuieli in valoare de aproximativ 500 - 600 de milioane de euro pe an, a declarat Mircea Pop, director general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), citat de Rompres.
Asteptam cu nerabdare sa prezentam conceptul de rock acustic Trup si Suflet pe scena de la Casa Studentilor si speram ca va fi apreciat de catre fani", declara Calin Pop (voce, chitara). Tiberiu Pop (claviaturi) are o amintire cu totul speciala, legata de Timisoara si de Casa Studentilor.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe. ... Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
google-analytics.com