Cautare

3084 de rezultate pentru "petrescu str titulescu cluj" (3.00 secunde)
Mihai Stoica si Andrei Vochin au analizat posibilitatea venirii lui Dan Petrescu la echipa nationala. La propunerea moderatorului Dan Udrea, cei doi au discutat punctele forte, dar si pe cele slabe, ale antrenorului de la CFR Cluj.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului dintre CFR Cluj si FC Arges, programat luni seara in Gruia. ... Petrescu a afirmat ca nu se va uita la infruntarea dintre FCSB si CSU Craiova.
Dan Petrescu s-a enervat la conferinta de presa de dinaintea partidei pe care CFR Cluj o va disputa cu UTA Arad. ... Vrei sa pierd cu 1-0?", a rabufnit Petrescu la conferinta de presa, vizibil deranjat de intrebarea reporterului.
Dan Petrescu a sustinut dupa partida FC Voluntari - CFR Cluj ca un suporter l-a injurat fara incetare: ... Sunt convins ca va fi meci greu cu Rapid", a declarat Dan Petrescu dupa meci.
Prezent in studioul Orange Sport, in cadrul emisiunii Sport Report alaturi de Viorel Moldovan, managerul general al FCSB a analizat prestatia echipei sale si a lansat o serie de intepaturi la adresa rivalilor si a antrenorului Dan Petrescu.
CFR Cluj si Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, in etapa a 7-a din play-off-ul Superligii. ... Dan Petrescu a fost extrem de furios si a acuzat in termeni duri arbitrajul. ... Doamne fereste, fotbalul e istorie" , a declarat Dan Petrescu.
CFR Cluj - Farul 1-2 si Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 au fost ultimele doua meciuri din play-off ale sezonului, iar in urma acestor rezultate, elevii lui Dan Petrescu merg la barajul pentru Conference League.
REZUMAT | CFR Cluj - UTA 0-0. Echipa lui Petrescu nu mai bate pe nimeni, patru egaluri in 2022 Liga I, sezonul 2021-2022 Etapa a 25-a CFR Cluj:
Meciul dintre CFR Cluj si FC Voluntari, din etapa a opta a Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor fara drept de apel, scor 4-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a tras concluziile la finalul meciului din Gruia cu FC Voluntari.
CFR Cluj a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 4-0, pe teren propriu, intr-un derby local desfasurat in etapa a 30-a a Ligii 1, ultima a sezonului regulat.
FC Botosani - CFR Cluj 1-1. ... Flavius Stoican CFR Cluj: ... Dan Petrescu Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1:
CFR Cluj - FC Arges 3-1 Etapa 26 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcart: ... CFR CLUJ: ... Dan Petrescu Manea, Burca, Krasniqi, Yeboah si Birligea au disparut din echipa de start fata de meciul cu Lazio.
CFR Cluj - UTA Arad 2-1 Etapa a 28-a / Superliga Romania Sezon 2022 / 2023 Au marcat: ... CFR Cluj (4-4-2): ... Dan Petrescu UTA (3-4-3):
CFR Cluj a invins-o pe FC Arges cu 1-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. La finalul jocului, Dan Petrescu a remarcat ca, dupa o buna perioada de timp, CFR Cluj a castigat din nou cu scorul sau favorit.
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a Farul - CFR Cluj A marcat: ... Gheorghe Hagi CFR CLUJ (4-3-3): ... Dan Petrescu Stadion: Academia Hagi - teren principal (Ovidiu - Constanta) Arbitru:
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1 SuperLiga, Play-off, etapa a 7-a Au marcat: ... CFR CLUJ: ... Dan Petrescu CSU CRAIOVA: ... Radu Petrescu;
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Ladislau Gyemant, Directorul Institutului de Iudaistica, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj; ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca;
Peter Eckstein Kovacs a fost in1990-1992, deputat din partea UDMR Cluj, in perioada199-1996 a detinut functia de consilier local la Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca, iar in 1996-1999 a fost ales senator UDMR de Cluj.
La Cluj se creeaza, dar au un singur accelerator mai nou. ... Cu greu, la Cluj, in 2006, am fost invitat sa tin un curs. Au venit o suta de medici romani radioterapeuti la Cluj.
google-analytics.com