Cautare

3086 de rezultate pentru "petrescu str titulescu cluj" (3.82 secunde)
Cel supranumit "Micul Titulescu" l-a invins in finala pentru sefia partidului pe Mircea Geoana la capatul unui congres ce a tinut mai mult de 17 ore. ... "Din profil, seamana cu Titulescu", spunea glumind, in 2002, Nastase, comparatie ce i-a adus porecla de "micul Titulescu".
3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile. ... 3 "Nicolae Titulescu" au tinut-o tot in procese fie cu proprietarii, fie cu furnizorii. ... 3 "Nicolae Titulescu", Marin Furniga, a spus raspicat:
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
Amplasarea unui astfel de pod a fost considerata solutia optima pentru a face legatura intre punctul de urcare de pe bulevardul Nicolae Titulescu si partea de pasaj de dupa Fabrica de Bere Grivita.
Pagini de istorie a presei romanesti rememorate la Fundatia Titulescu Fundatia Europeana Titulescu (FET) are placerea sa va invite marti, 3 februarie 2015, ora 11:00, la lansarea volumului Condeie, voci, chipuri. ... Evenimentul are loc la Casa Titulescu, Sos.
La Fundatia Europeana Titulescu a avut loc vernisajul expozitiei Constantin Jiquidi.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Traian Petrescu, directorul Agentiei de Protectia Mediului Constanta, nevoit sa se apere impotriva actiunii intentate la Sectia Contencios Administrativ a Tribunalului Constanta de Salport.
Dupa dezvaluirile de vineri, la conferinta PRM, ale fostului arhitect-sef al Casei Poporului, Anca Petrescu, privind existenta unei piscine de lux in subsolul Palatului Parlamentului si descoperirile de luni ale ziaristilor, care au aflat ca nu este vorba de nici o groapa, potrivit spuselor oficialilor Camerei Deputatilor, scandalul pe aceasta tema a continuat si ieri.
El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
Dupa ce a fost demisa din functia de secretar se stat pentru invatamant preuniversitar in urma scandalului de la Testele Nationale, cand un jurnalist de la un cotidian central a obtinut de la Serviciul National de Evaluare si Examinare subiectele si baremele de corectare la limba si literatura romana fara sa fie legitimat, Paloma Petrescu a fost numita in functia de consilier 1A la Directia de Buget-Finante din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Reconstituirea Intelegand ca are o problema cu regulamentul de acces, politista l-a cooptat in hora si pe seful sau, directorul executiv al Politiei Comunitare, Constantin Petrescu, dupa un scurt dialog cu jurnalistul Gazetei de Sud:
Ilie Petrescu intra in carti Nici reprezentantii filialei judetene a Partidului Conservator nu se lasa mai prejos si anunta ca au candidatul pregatit pentru Primaria Motru. Este vorba chiar de presedintele PC Gorj, Ilie Petrescu.
Florin Petrescu, directorul general al Spitalului de Urgenta Craiova.
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Curtea Veche Publishing a invitat recent cititorii sa petreaca o seara alaturi de Razvan Petrescu, unul dintre cei mai importanti si indragiti autori de proza scurta, vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Clubul Taranului Roman.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
google-analytics.com