Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (3.06 secunde)
Peter Harrold (BM):
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se cheama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
Operatia lui Peter Unele sunt cu prognostic bun.
Discursul deputatului Lakatos Péter, dupa intrarea UDMR-ului in opozitie, este printre putinele metode de a face politica ce nu vor trebui modificate aproape deloc. ... In acea perioada Lakatos Péter nu se sfia sa-si atace mai voalat sau direct colegii de alianta.
Adrian Nastase "desecretizeaza" scrisoarea trimisa presedintelui SUA cu privire la cazul Teo Peter.
PETER CARL FABERGE, faimos pentru ouale Faberge, omagiat de GOOGLE printr-un logo special. PETER CARL FABERGE, bijutierul rus faimos pentru OUALE FABERGE, este omagiat deGOOGLE, pe 30 MAI 2012, printr-un logo special. PETER CARL FABERGE (pe numele real KARL GUSTAVOVICH FABERGE) s-a nascut pe 30 MAI1846 in Sankt Petersburg.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
In scrisoare, Abdul-Rahman - un nume pe care familia sustine ca Peter Kassig l-a preluat dupa ce s-a convertit la Islam in perioada captivitatii - afirma ca este "destul de speriat ca va muri" si se arata "foarte intristat pentru momentele prin care trece familia sa", relateaza BBC News online.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Conform deputatului UDMR, Lakatos Péter, proverbul "afara-i vopsit gardul inauntru-i leopardul" se aplica tot mai bine realitatilor care se contureaza in programul de guvernare PDL-PSD.
Toate aceste aspecte sunt foarte bine surprinse in cartea lui Peter Herzog(Gardosch), "Despagubirea.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe. ... Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop.
FARCAS) Am mai descris, pe scurt, intr-un alt articol, patania lui Peter Khoury, din Sydney, Australia, emigrant libanez, casatorit in 1990 si avand doi copii.
Petru Groza si Gheorghiu Dej, conducatorii de atunci ai Romaniei, doreau sa-i raporteze lui Stalin ca Romania a devenit republica chiar de ziua aniversarii (intemeierii) URSS.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se chiama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
google-analytics.com