Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (3.22 secunde)
Ploaia si vremea rece nu i-au impiedicat pe participanti sa se alature astfel campaniei The NO Project powered by Bancpost, folosindu-si pasiunea pentru sport pentru a spune NU traficului de persoane.
Distribuirea portretelor in cazul particular al retelelor de socializare Retelele de socializare au si conditii proprii referitoare la distribuirea de fotografii, inclusiv cele in care sunt portretizate persoane.
Mie imi este teama de multe persoane. ... Pe unii ii evit, nu-mi face placere sa-i am prin preajma, iar daca am la eveniment pe langa mine persoane pe care le cunosc si pe care le stiu faine, prefer sa stau pe langa ele.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
Deseori aceste persoane nu se pot bucura adesea nici de cele mai elementare drepturi.
Timpul de reactie al unei persoane in momentul in care este pusa in fata unor situatii noi ar putea determina cati ani urmeaza sa mai traiasca aceasta, potrivit unui nou studiu, citat de huffingtonpost.com.
Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020, un program ce ajuta peste 2,5 milioane persoane sarace cu fonduri europene in valoare de 442,5 milioane euro si o contributie de 78 milioane euro de la bugetul de stat", pe care o puteti citi in continuare.
169, emisa de Guvernul Boc si pusa in aplicare incepand cu data de 01.01.2011, a provocat o mare discriminare (nedreptate) unei categorii sociale, si asa defavorizate, si anume unor persoane cu dizabilitati, care si-au efectuat vechimea in campul muncii, si in grupele I si II de munca.
Saptamana aceasta am citit un articol in care se spunea ca peste 390.000 persoane varstnice din Romania au nevoie de ingrijiri la domiciliu insa din bugetul cumulat al CNAS si MMFPSPV au fost platite servicii la domiciliu pentru 29.306 persoane.
In zilele noastre, multi oameni stiu cate ceva despre autism, dar foarte putini inteleg exact ce inseamna viata de zi cu zi a unei persoane ce sufera de autism. ... Intelegerea acestor persoane ar fi primul pas in crearea unei societati mai incluzive si bineinteles mai tolerante.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Un LANT UMAN format din zeci de persoane a atras atentia asupra stigmei cu care se confrunta pacientii cu psoriazis - intr-o actiune organizata de Ziua Internationala a Psoriazisului Zeci de persoane si-au dat mainile si au format un Lant Uman, intr-un gest simbolic prin care Societatea Romana de Dermatologie (SRD) a marcat Ziua Internationala a Psoriazisului si a transmis mesajul ca psoriazisul nu este contagios si nu se ia prin atingere.
BERBEC Berbeci sunt persoane care se plictisesc usor. ... GEMENI Gemeni sunt persoane care iti pot da senzatia ca sunt fericiti in relatie, desi nu sunt. ... BALANTA Balantele sunt persoane care vor echilibru in viata lor. ... SCORPION Sunt persoane pline de emotii.
Atunci cand strugurii sunt acrii si in visul nostru suntem obligati sa ii mancam este posibil ca ei sa reprezinte simbolul unor situatii in care am fost tarati sau chiar prezenta unor persoane pe care suntem fortati sa le acceptam.
Scenariul prevede mai multe explozii care produc avarii la doua garnituri de metrou, iar aproximativ 200 de persoane sunt surprinse in interior. ... Exploziile produse in tunel si surprinderea celor doua trenuri blocheaza o parte dintre persoane in tunel, iar altele in statie;
Autoritatile au anuntat azi, 24 ianuarie, 1.816 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, cifra rezultata dupa prelucrarea a 10.916 teste RT-PCR si 3.586 de teste rapide antigenice.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
Toti au fost retinuti in septembrie 2005, dupa ce procurorii DIICOT au stabilit ca au prejudiciat sucursala doljeana a ING Bank cu 550.000 de lei, grupul condus de Daniela Ilie obtinand cu acte false carduri cu descoperire de cont pentru aproape 150 de persoane.
google-analytics.com