Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (3.10 secunde)
"Dintre cei 244 doar 160 sint indemnizati, 111 sint persoane disponibilizate, iar 49 sint fie absolventi, fie abia au venit din armata", a spus Movileanu.
Institutia de credit a modificat la un leu/operatiune valoarea comisionului de depunere numerar in lei in conturi proprii sau ale altor clienti ai bancii (persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice), la ghiseele bancii, cu exceptia depunerilor in numerar pentru constituire sau aliemntarea de depozite.
Pentru actionarii persoane fizice cu domiciliul in Romania, cu detineri intre 100 si 5.000 de actiuni, plata sumelor cuvenite se va face prin mandat postal, expediat la adresa inscrisa in Registrul Actionarilor.
Desi, din diverse motive, rata somajului din Dolj a cunoscut în ultima perioada o usoara crestere, comparativ cu lunile trecute, pâna pe 30 noiembrie au fost încadrate în munca peste 17.000 de persoane.
Din august si pana in prezent, AVAS a platit circa 13,6 milioane de lei (aproximativ 4 milioane de euro) pentru 180 de persoane. ... Sunt mai multe persoane care au acelasi nume. ... Mai mult, sunt persoane care nu au suma trecuta corect.
Clarificari pentru impozitul pe profit In ceea ce priveste impozitul pe profit, noul cod fiscal clarifica regimul fiscal aplicabil cheltuielilor cu pierderile tehnologice, cu transportul si cazarea unor persoane fizice asimilate salariatilor, precum si celor legate de stocuri si mijloace fixe distruse ca urmare a unor calamitati naturale sau a altor cauze de forta majora.
Potrivit acesteia, este greu de spus cât de deschisi sunt angajatorii doljeni în a recruta persoane provenite din aceasta categorie sociala.
Potrivit acesteia, este greu de spus cât de deschisi sunt angajatorii doljeni în a recruta persoane provenite din aceasta categorie sociala.
Operatorii de taximetrie au ramas fara masini si soferi dupa ce proprietarii au devenit persoane fizice autorizate. ... Majoritatea proprietarilor de masini au obtinut licente de la Primarie si au devenit persoane fizice autorizate, fiind vorba in total de circa 900 de taxiuri.
Odata cu intrarea cotei unice de impozitare de 16%, cele mai multe persoane cu venituri din salarii sau asimilate salariilor nu au nici de dat, nici de luat de la fisc.
"S-a implinit o luna de la ultimele burse organizate de noi, iar daca in ceea ce priveste bursa locurilor de munca pentru romi nu putem spune ca am realizat un succes, la bursa locurilor de munca pentru elevi si studenti au participat 308 persoane care au sperat sa-si gaseasca un loc de munca.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Un grup de 33 de persoane din mai multe judete ale tarii a pagubit cu milioane de lei si peste 100.000 de euro aproape toate sucursalele de banci galatene, inselaciunea fiind posibila cu ajutorul mai multor societati care au asigurat aparenta de legalitate pana cand escrocii au pus mana pe bani.
Cu toate ca personalul Ecoterm a incercat ieri sa prelungeasca programul de functionare al institutiei pentru "intarziatii" interesati de licitatie, orele suplimentare ale angajatalor nu au reusit sa starneasca atentia decat pentru inca cinci persoane.
Un set de masuri care inseamna circa 3.700 de persoane disponibilizate. E vorba de persoane care pot fi pensionate. O alta măsura vizeaza reducerea sporurilor si primelor echivalentul a inca 4.000 de persoane.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
google-analytics.com