Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (7.81 secunde)
Asa se face ca, in ultima luna a anului 2008, in jur de 3.000 de persoane angajate nu mai figureaza in evidentele Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj ca si contribuabili la asigurarile sociale (la pensii). ... "Aceste 3.000 de persoane nu mai apar in evidentele noastre.
(In treacat fie spus, conform Observatorului European al Industriei de Telefonie Mobila, romanii vorbesc, in medie, la telefon doua ore pe luna) Sa zicem, insa, ca procurorii nu au inregistrat doar telefoanele lui Diaconescu, ci si ale altor persoane implicate in caz.
Si 44 de persoane fizice au "boala"
La care sa aplice persoane ca domnul Jeffrey Franks, de exemplu? ... Care este rolul unei persoane din comisie?
O alta masura este acordarea deductibilitatii in proportie de 50% pentru cheltuielile privind combustibilul, in cazul vehiculelor rutiere destinate transportului rutier de persoane, care nu sunt utilizate exclusiv in scopul activitatii direct productive, la calculul impozitului pe profit si impozitului pe venit.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
In ceea ce priveste varsta celor care acceseaza reteaua de socializare, datele citate releva ca, in Muntenia, sunt pe Facebook mai multi utilizatori intre 25 si 34 de ani, si intre 35 si 44 de ani, fata de procentul national, si mai putine persoane peste 65 de ani.
Prietenii din mediul online trebuie sa fie doar persoane pe care le cunoasteti in realitate (Autor: ... - Prietenii din mediul online trebuie sa fie doar persoane pe care le cunoasteti in realitate.
Spalarea creierului este practica de a schimba complet modul in care gandesc sau cred unele persoane prin folosirea unor tehnici controversate. Cum lucreaza spalarea creierului O tehnica folosita asupra prizonierilor de razboi, victimelor rapirilor sau altor persoane aflate intr-o pozitie de supunere.
Centrul de Resurse Juridice va invita joi, 19 iunie, de la ora 10, in Piata Ovidiu din Constanta la o dezbatere cu tema:Drepturile omului in institutiile pentru persoane cu dizabilitati mintale - Mecanismul de monitorizare independent”.
Dupa cum stiti, discriminarea reprezinta actiunea prin care unele persoane sunt tratate diferit sau lipsite de anumite drepturi in mod nejustificat, pe baza unor considerente neintemeiate.
Potrivit estimarilor Ministerului Muncii, numarul de beneficiari ai indemnizatiei va creste de la 138 700 in prezent la 140 000, iar aproximativ 78 000 de persoane aflate in prezent in plata vor beneficia de indemnizatia minima, majorata de la 600 la 1 062 de lei.
Multe alimente devin contaminate atunci cand sunt pregatite de persoane care nu se spala bine pe maini, mai ales dupa folosirea toaletei sau a hartiei igienice.
Cele mai multe cazuri, cod rosu Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SAB-IF), Alis Grasu, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.
- Peste 425 milioane de persoane sunt diagnosticate in lume cu Diabet Zaharat. ... Tinand cont ca statisticile arata ca 1 din 2 persoane poate avea Diabet Zaharat nediagnosticat, toate familiile pot fi afectate, asa ca este esential sa cunoastem cu totii semnele, simptomele si factorii de risc ai acestei boli.
Se poate practica la copii, la persoane cu boli grave - le stimuleaza forta vitala si ajuta in schema, in procesul de tratament pe care le-ar urma pacientul, ca o terapie complementara. ... - Da, unele persoane care sunt mai reactive, care nu au facut detoxifieri demult pot avea reactii precum:
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu. ... Din primele informatii, trei persoane sunt inconstiente, iar la fata locului a venit si un elicopter SMURD.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
- La oamenii pe care ii ajutati le-ati spus ca o sa vorbiti cu aceste persoane ? ... Am iesit din local si in colt, linga Tribunal, am fost inconjurat de mai multe persoane, printre care un procuror si vreo trei politisti.
Astfel, la sectia de votare nr.67, amenajata in gara din municipiul Satu Mare, au votat 825 de persoane. ... In municipiul Carei, cele 165 de persoane aflate in tranzit au votat la sectia nr.68.
google-analytics.com