Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (3.11 secunde)
La Iasi are loc o prima incercare de destabilizare a regimului Ceausescu, cand cateva persoane, in numele Frontului Popular Roman, au initiat un miting de protest in Piata Unirii.
Consolidarea capacitatii de integrare socioprofesionala a 47 de persoane apartinand grupului tinta pe piata muncii si imbunatatirea calitatii vietii acestora, prin cresterea nivelului de pregatire profesionala si a numarului de persoane ocupate; ... Informarea si consilierea a 47 de persoane apartinand grupului tinta;
Mircea Oprea, Cosmin Ruscior) (IN ACTUALIZARE) Cel putin 84 de persoane au fost ucise, dupa ce un presupus terorist francez de origine tunisiana a intrat cu un camion intr-un grup de sute de persoane care participau la un spectacol de artificii in centrul orasului Nisa, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.
Au fost confirmate 6.879 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Infectia cronica cu virusul hepatitei C (VHC) este o problema majora de sanatate publica la nivel global, estimandu-se ca in prezent peste 70 milioane de persoane sufera de aceasta afectiune. ... - Peste 650.000 de persoane ar fi infectate cu VHC - Cea.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Numarul saracilor din judetul Dolj ne plaseaza printre regiunile cu foarte multe persoane care nu muncesc, nu au nici un fel de venituri si traiesc doar din ajutoare sociale sau alocatiile copiilor. ... Ajutorul se acorda diferentiat fiecarei persoane sau familii.
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi. ... Exista categorii de persoane, cum ar fi liber profesionistii, care pot sa declare ce sume doresc, fara a putea fi verificati în vreo evidenta.
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi. ... Exista categorii de persoane, cum ar fi liber profesionistii, care pot sa declare ce sume doresc, fara a putea fi verificati în vreo evidenta.
Cauze multiple Numarul total de someri corespunzator lunii iulie 2008, 7.023 de persoane, a crescut cu 1.514 persoane fata de cel din luna iulie a anului trecut.
Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a suspendat plata pensiilor pentru 77 de persoane din Craiova, pentru ca acestea nu au fost gasite la domiciliu in timpul controalelor efectuate de echipele mixte formate din angajatii institutiei si reprezentantii Politiei Comunitare, echipe denumite metaforic "Politia pensiilor".
- Consolidarea capacitatii de integrare socioprofesionala a 53 de persoane apartinand grupului tinta pe piata muncii si imbunatatirea calitatii vietii acestora, prin cresterea nivelului de pregatire profesionala si a numarului de persoane ocupate; ... - Informarea si consilierea a 43 de persoane apartinand grupului tinta;
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Klebsiella insa poate sa apara in vezica urinara ca urmare a unei infectii ginecologice, poate fi luata si din spital, in cazul persoanelor care sufera de alte afectiuni, ori poate sa contamineze o persoana sanatoasa, atunci cand foloseste prosopul sau lenjeria unei persoane bolnave.
Cu toate acestea, doar 1 din 2 persoane chestionate a consultat vreodata un medic dermatolog pentru un screening cutanat (analiza vizuala a alunitelor realizata de un dermatolog), iar 1 din 4 persoane nici macar nu si-a verificat vreodata propriile alunite.
Aspectele mai meschine ale propriei noastre persoane sunt foarte dispuse sa accepte programarea negativa. ... In imprejurari asemanatoare, alte persoane au iertat, au uitat si au gestionat situatia in mod complet diferit.
- A doua posibilitate este iubirea dintre doua persoane independente. ... Adaptarea nu e posibila, intrucat ambele persoane sunt foarte independente, nici una nu este dispusa sa accepte compromisuri, sa se adapteze dupa cealalta.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
google-analytics.com