Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (3.74 secunde)
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Acest lucru se poate spune tinind cont de faptul ca pentru acest an conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati si-a propus ca cel putin 12.000 de persoane sa fie cuprinse in programe de masuri active de ocupare a fortei de munca.
Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, "din octombrie 2008 si pana in septembrie 2009 au fost disponibilizate 4.427 de persoane de la 55 de societati comerciale.
466 de persoane, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Mai multe persoane au fost intoxicate cu fum (Autoare: ... Cel putin 22 persoane au fost transportate la spital, dintre care una se afla in stare grava, fiind intubata Victimele au fost duse la spitalele Pantelimon, Universitar, Colentina, Floreasca, Elias.
Au fost deportate si persoane de pe insula Ada Kaleh. ... 344 din 15 martie1951, care reglementa partial problema stabilirii domiciliului obligatoriu pentru unele categorii de persoane, autorizandu-se in acest sens Ministerul Afacerilor Interne.In document se prevedea ca:
Erau foarte multe persoane incarcerate. Am descarcerat in jur de 20 de persoane si au fost transportate toate la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea", a explicat la Realitatea Tv, reprezentantul ISU Tulcea, Florin Bascau. Patru persoane au murit, iar o alta este in stare foarte grava la spital.
mai mult de cinci persoane fara a avea intocmite contracte de munca, la patru angajatori li s-a facut plangere penala.
Dan Popa ) La 1 ianuarie 2016 populatia rezidenta a tarii era de 19,76 milioane persoane, in scadere cu 110.700 de romani fata fata de 1 ianuarie 2015, au anuntat luni oficialii Institutului Nationalde Statistica.
- Persoane care manifesta interes pentru procurarea de substante care ar putea fi folosite in scopuri teroriste; - Persoane care confectioneaza, detin, transporta ori manipuleaza ilegal, armament, munitii, substante care ar putea fi folosite in scopuri teroriste;
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
754 de persoane, in mare parte militari, au fost arestate in Turcia, in urma tentativei de lovitura de stat, a anuntat ministrul turc de Justitie, Bekir Bozdag.
Potrivit liberalului Stefan Negoita, primarul Florea Tudor a descoperit ca printre semnatarii tabelului se afla 52 de persoane care nu au domiciliul in Intorsura si ca atare nu au drept de vot, alte zece semnaturi se regaseau pe lista de doua ori, 60 de persoane au declarat ca nu au semnat tabelul, iar 37 de persoane au declarat ca au semnat tabelul insa pentru alt motiv, cum ar fi ridicarea unei biserici in comuna.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. 2310 din 3 decembrie 2007 privind procedura de inregistrare a contractelor incheiate intre persoane juridice romane si persoane juridice straine sau persoane fizice nerezidente.
Matei Bals a demarat, in perioada octombrie 2015 â€" aprilie 2016, campania nationala de informare, educare si comunicare H-Alert, care a mobilizat, pe langa tineri si publicul general, si persoane care apatin unor grupuri sociale vulnerabile la infectia cu HIV si la virusurile care declanseaza hepatitele B si C.
Persoane care si-au cumparat baxuri intregi de apa plata, ulei, faina si conserve de cate feluri or exista.
Toata lumea stie de anumite persoane, dar administratori au fost persoane care pentru unii nu inseamna nimic, pentru altii foarte putin. ... Mai au averi aceste persoane? ... La momentul actual, veniturile la vedere ale persoanelor fizice sunt doar ale acelor persoane fizice care sunt albe, sa le spunem:
Toata lumea stie de anumite persoane, dar administratori au fost persoane care pentru unii nu inseamna nimic, pentru altii foarte putin. ... Mai au averi aceste persoane? ... La momentul actual, veniturile la vedere ale persoanelor fizice sunt doar ale acelor persoane fizice care sunt albe, sa le spunem:
Unele persoane colectioneaza de asemeni animale, tinand sute de caini, pisici sau alte animale in locuinte, mizeria si dejectiile imbolnavind animalele. ... In timp ce unele persoane ar putea face glume pe seama unei asemenea afectiuni, nu este nimic amuzant.
google-analytics.com