Cautare

7517 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.23 secunde)
“In primul semestru al anului, au fost inregistrati 16.000 de restantieri, persoane fizice, la un credit mediu de 500 de euro“, explica Ionescu. ... “In cazul datornicilor persoane fizice, se recupereaza in jur de 50-60%, iar pentru firme gradul de recuperare a creantelor comerciale este de 35-40%.
76/2002 privind sistemul asigurarilor de somaj si stimularea fortei de munca, de credite subventionate din bugetul asigurarilor de somaj beneficiaza intreprinderile mici si mijlocii (IMM), unitatile cooperatiste, asociatiile familiale (AF) si persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent.
Evenimentul reuneste atat persoane fizice reprezentand inventatori si inovatori, cat si firmele din sectorul productiv ce constituie beneficiarii inventiilor si inovatiilor.
Dintre acestia, 238 sunt persoane fizice care au cumulat datorii de circa un miliard de lei vechi si firme care au restante de 8,6 miliarde de lei.
Aceste unitati noi sunt dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, fiind deschise in locatii accesibile. ... Totodata, Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor reaminteste contribuabililor persoane fizice ca pentru facilitarea completarii si depunerii formularelor de "Declaratie speciala privind veniturile realizate" - cod 200, pentru anul 2006, se aplica si, in acest an, la scara nationala, sistemul de trimitere/primire, prin posta a acestor declaratii, catre sau de la contribuabil.
Acest lucru se asteapta de la contribuabilii galateni, persoane fizice, care pot dona 2% din impozitul pe venit aferent anului 2006 in contul unor organizatii nonguvernamentale, cum ar fi fundatii sau asociatii.
Persoanele fizice, ONG-urile sau editurile vor putea inchiria imobilele administrate de RA-APPS doar in urma unei licitatii publice, prevede o hotarare adoptata de Guvern, care clarifica statutul imobilelor administrate de Regie.Executivul a adoptat in sedinta de miercuri o hotarare prin care se clarifica statutul imobilelor administrate de Regia Autonoma "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RA-APPS).
Ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL), Ovidiu Silaghi, sustine ca Guvernul va reduce perioada de infiintare a unei Persoane Fizice Autorizate (PFA) de la trei luni la trei zile.Ministrul a explicat ca masura se impune in conditiile in care domeniul microintreprinderilor incepe sa fie din ce in ce mai restrans si pe cale de disparitie, iar acest loc gol lasat poate fi preluat de persoanele fizice autorizate."Din pacate, in Romania, sa-ti inregistrezi acum un PFA dureaza doua-trei luni.
E bine de stiut ca nu doar depozitele persoanelor fizice sunt garantate, ci si cele ale I.M.M.-urilor si micro-intreprinderilor. Asadar, fondul garanteaza depozitele detinute atat de persoane fizice, cati si juridice, rezidente si nerezidente, in lei si in valuta convertibila.
Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely. "Din 18 martie, persoanele fizice pot merge la REMAT-uri pentru a-si casa masinile si a intra in posesia voucherelor", a spus Borbely.
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
754 de persoane, in mare parte militari, au fost arestate in Turcia, in urma tentativei de lovitura de stat, a anuntat ministrul turc de Justitie, Bekir Bozdag.
Potrivit liberalului Stefan Negoita, primarul Florea Tudor a descoperit ca printre semnatarii tabelului se afla 52 de persoane care nu au domiciliul in Intorsura si ca atare nu au drept de vot, alte zece semnaturi se regaseau pe lista de doua ori, 60 de persoane au declarat ca nu au semnat tabelul, iar 37 de persoane au declarat ca au semnat tabelul insa pentru alt motiv, cum ar fi ridicarea unei biserici in comuna.
Matei Bals a demarat, in perioada octombrie 2015 â€" aprilie 2016, campania nationala de informare, educare si comunicare H-Alert, care a mobilizat, pe langa tineri si publicul general, si persoane care apatin unor grupuri sociale vulnerabile la infectia cu HIV si la virusurile care declanseaza hepatitele B si C.
Klebsiella insa poate sa apara in vezica urinara ca urmare a unei infectii ginecologice, poate fi luata si din spital, in cazul persoanelor care sufera de alte afectiuni, ori poate sa contamineze o persoana sanatoasa, atunci cand foloseste prosopul sau lenjeria unei persoane bolnave.
Potrivit unui sondaj de pe opinie al Opinionway pentru firma de asigurari Amaguiz realizat la finalul lunii octombrie pe un esantion de 1.029 de persoane, 35% dintre francezi vad sarbatoarea Craciunului ca pe o obligatie de care se tem.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
Conform Regulamentului, municipalitatea va acorda, si in acest an, unor persoane o serie de facilitati fiscale obligatorii prevazute in legislatia nationala. ... 118/1990, cu modificarile si completarile ulterioare (persoane persecutate din motive politice de dictatura comunista).
"Numarul total de clienti ai bancilor doljene a fost de peste 610.000, in 2006, dintre care aproximativ 581.000 de clienti, adica peste 95%, au fost persoane fizice", a declarat Gheorghe Gherghinescu, directorul Sucursalei Judetene a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) Dolj.
google-analytics.com