Cautare

518 de rezultate pentru "pascu dorin" (4.35 secunde)
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Ioan Gyuri Pascu a avut ultima aparitie pe scena cu foarte putin timp in urma, concertand la Beraria H in data de 17 septembrie.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete. Pascu a fost anuntat ca nu i se mai prelungeste contractul la o zi dupa ce a implinit 48 de ani.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Asa erau Elena Udrea si Dorin Cocos in data de 26 decembrie 2003, cand s-au casatorit civil la New York.
Dorin Sarafoleanu: Amintiri si reflectii Sase decenii pe drumul lui Hipocrat Reputat specialist otorinolaringolog, profesorul Dorin Sarafoleanu desfasoara de peste sase decenii o activitate stiintifica si practica care il inscrie in elita medicinei romanesti.
Infiintat dupa Revolutie, Iridex Group, din care face parte si SSB, e proprietatea milionarului Corneliu Pascu,un fost senator al Partidului Conservator, ales pe liste comune cu PSD in legislaturile 2000-2004 si 2004-2008.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Bogdan Pascu, a declarat ieri ca "domnul profesor" Dan Voiculescu nu poate fi incadrat in categoria oligarhilor nominalizati de Traian Basescu, spre deosebire de UDMR-istul Verestoy Atilla.
Ioan Gyuri Pascu a murit avand DATORII IMENSE. ... Daniel Teodoreanu) Ioan Gyuri Pascu a murit avand datorii imense Ioan Gyuri Pascu a murit la inceputul acestei saptamani si a lasat in urma multa durere in randul familiei si al apropiatilor.
Pe Wikipedia, enciclopedia libera, informatiile despre arhitectul Dorin Mitisor sunt laconice: - Dorin Mitisor (n. ... Alegerea lui Dorin Mitisor ca deputat a fost validata la data de 19 martie 1992, cand l-a inlocuit pe deputatul Radu-Dumitru Savu. Dorin Mitisor este de asemenea un foarte bun arhitect.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
sub titlul "Proteste ferme impotriva legii ticaloase a lui Mircea Pascu ", in care se arata, intre altele, ca "proiectul de lege este aberant si urmareste sufocarea presei, prin incitarea la replici inclusiv pentru opiniile exprimate de ziaristi, combinata, in paralel, cu procese penale in aceeasi cauza.
Administratia centrala din Romania nu se intalneste cu cea locala, a declarat ieri prese-dintele Traian Basescu cu prilejul depunerii juramantului de catre conservatorul Bogdan Pascu, caruia i-a urat sa-i convinga pe colegii sai din Executiv ca reforma institutiilor nu poate fi evitata.
Directorul executiv al Unitatii Fitosanitare Constanta, Gheorghe Pascu sustine ca in aceasta perioada se incearca obtinerea necesarului de produse pentru procesul de protectie a plantelor si manopera pentru culturile infiintate in cursul anului agricol 2007-2008.
Severina Pascu, sefa UPC Romania, devine CEO al companiei si in Ungaria Severina Pascu va conduce un business cu venituri de circa 392 de milioane de dolari anul trecut.
Dorin Butunoiu Preocupat de sport si infrastructura Atributii Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului:
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Dorin Otrocol: "Am acumulat experienta sa pot pune umarul la construirea unui judet cat mai aproape de orice regiune din statele membre ale UE" Atributii Dorin Otrocol este consilier judetean din partea Partidului Social Democrat, aflat la al patrulea mandat.
Banii se pot accesa, spre exemplu, printr-un program desfasurat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR), conform Mihaelei Pascu, patroana unei cofetarii din Craiova.
google-analytics.com