Cautare

1644 de rezultate pentru "parola la internet" (2.82 secunde)
Cat de sigura este parola dvs.? Primul pas pentru a va proteja confidentialitatea online este sa va creati o parola sigura - adica una pe care un program de computer sau o persoana perseverenta sa nu o poata ghici cu usurinta dupa un scurt timp.
Internet Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: ... - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Cristian Ganescu) Nu exista nicio frica mai mare decat aceea ca cineva iti poate fura din banda de internet, prin conectarea la routerul tau.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea:
De cat timp are nevoie un hacker pentru a-ti sparge parola Utilizatorii de Internet se lovesc de parole de fiecare data cand isi creeaza un cont nou pe un site, cand se logheaza pe o retea de socializare sau pe un program de mesagerie instant, insa putini dintre acestia au parole sigure.
ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ).
acest soft poate fi "pacalit" sa trimita parola catre site-ul web al unui hacker. ... Aceasta pagina trimitea username-ul si parola catre alt site web, iar utilizatorii MySpace care au folosit browserul Firefox pentru a accesa aceasta pagina ar fi putut foarte usor sa-si piarda informatiile confidentiale.
Arestarea angajatei BRD acuzate ca a furat 2,2 milioane de euro a fost un soc pentru colegii de serviciu de la sucursala craioveana a bancii.
Cum intri intr-un calculator fara sa stii parola. ... Uneori, vrei sa folosesti un calculator chiar daca nu ii stii parola, si aici exista cateva situatii legitime, nu doar povesti cu hackeri care fura date si identitati.
Internet pentru laptop fara abonament. ... Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Cum sa accesezi un calculator FARA sa stii parola Ai uitat parola si vrei sa folosesti calculatorul? Cei de la Lifehacker vin in ajutorul tau cu o solutie socant de simpla.
Cu cat adaugam mai multe litere sau cifre, probabilitatea de a exista o alta parola la fel scade. ... Bineinteles, degeaba alegem o parola lunga daca este usor predictibila. Spre exemplu, LadyGaga nu reprezinta o parola sigura pentru nimeni si nici 1234567890, chiar daca are zece caractere.
Protejeaza-ti parola In primul rand, asigura-te ca parola este aleasa bine si nu o mai folosesti pe vreun alt cont. Daca vrei sa o schimbi, mergi la "Account Info", apoi la "Sign-in and Security" si alege "Change the password".
Team Viewer este un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). ... In timp ce este posibila accesarea unui calculator care ruleaza Team Viewer si din browser, principala sa functie este controlul de la distanta al calculatoarelor. La ce foloseste mai exact?
Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
In aceasta saptamana, doljenii si-au gasit o noua ocupatie - statul la coada ore in sir. ... Aglomeratie, nervi intinsi la maximum si cozi de minimum doua - trei ore, ce se intindeau de la subsol pana la etajul al doilea al cladirii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
google-analytics.com