Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (2.99 secunde)
Am incredere mai mica in Ponta; ... Nu sunt prieten cu Antonescu Liderul liberal Crin Antonescu spune ca, dupa episodul legat de Rosia Montana, are incredere "mai mica" in premierul Victor Ponta, mai mica inclusiv decat cea din momentul desemnarii Laurei Codruta Kovesi la DNA.
Pentru autoturismele cu norma de poluare Euro 4 cu capacitate cilindrica mai mica de 1.600 centimetri cubi cmc, noul nivel al taxei va fi de 465 euro pentru o vechime de o circa luna si pana la 24 euro pentru unul cu o vechime de peste 15 ani.
Intre 24 si 2.784 de euro pentru Euro 4 Conform proiectului supus dezbaterii publice, pentru autoturismele cu norma de poluare Euro 4, cu capacitate cilindrica mai mica de 1.600 de centimetri cubi (cmc), noul nivel al taxei va fi de 465 de euro pentru o vechime de circa o luna si pA¢na la 24 de euro pentru unul cu o vechime de peste 15 ani.
Banca mare, dobanda mica Bancile importante de pe piata romaneasca au inceput sa scada dobanzile la depozitele constituite de populatie in moneda nationala.
Constanta si Botosani au inregistrat intr-un an de criza, 2008, cea mai mica rata a somajului, din 1990 pana astazi.
Fecioara Maria, iar cum la impartirea lumii intre apostoli acestuia i-a revenit Efesul si Asia Mica si a fost trimis aici, a luat-o pe Maica Domnului cu el, incercand sa o ascunda, i-a ridicat o casa intr-un loc ferit, in Varful Muntelui Privighetorii (M.
• 0 0 tigari fumate • 5 sa mananci in fiecare zi 5 sau mai multe portii de fructe si legume • 25 sa ai un indice de masa corporala (IMC) mai mic decat 25 kg/m² • 30 sa practici cel putin 30 minute de exercitiu fizic moderat pe zi, 5 zile pe saptamana • 40 valorarea colesterolului "bun" HDL sa fie mai mare decat 40mg/dl • 80 circumferinta abdominala la femei sa fie mai mica de 80 cm • 94 circumferinta abdominala la barbati sa fie mai mica de 94 cm • 110 glicemia pe nemancate sa fie mai mica decat 110 mg/dl • 115 valoarea colesterolului "rau" LDL sa fie mai mica decat 115 mg/dl • 120/80 tensiunea arteriala optima este de 120/80 mmHg • 150 valoarea trigliceridelor sa fie mai mica decat 150 mg/dl Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Chiar daca Sfanta Maria Mica a fost la inceputul saptamanii, reprezentantii PSD au organizat miercuri balul devenit deja traditional in sanul partidului. ... Trebuie sa invingem pentru ca trebuie sa redevenim o tara ortodoxa", a explicat fostul primar al municipiului Beius.
Sfantul Apostol Petru a propovaduit Evanghelia in Ierusalim, in Iudeea si in Antiohia, unde membrii bisericii s-au numit pentru prima data crestini, iar apoi in Pont, Galatia, Capadocia, Asia Mica si Bitinia. ... Biserica Ortodoxa ii cinsteste in mod special pe cei doi apostoli, randuind o perioada de post speciala.
Dupa 1989, castigatorul bataliei, un amiral rus, a fost sanctificat de Biserica Ortodoxa. ... In cele din urma Sfantul a fost insa captrurat, iar in 1983 a fost construita o mica capela pe promontoriu, simbolizand mormantul sau.
Ea se deosebeste pozitiv de Galitia printr-un nationalism temperat si o credinta ortodoxa bine inradacinata. ... Insa moda politica este dictata de catre minoritatea galitiana, care are o pondere economica si intelectuala foarte mica.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. S-a nascut pe vremea imparatilor Diocletian (284-305) si Maximian (286-305) in cetatea Patara din Asia Mica.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia.
In traditia ortodoxa, inceputul sarbatorii e marcat odata cu postul de sapte saptamani. ... Cu lumanarea aprinsa, fiecare se intoarce acasa si face o cruce mica pe peretele dinspre rasarit, afumandu-l cu lumanarea, pe care o va pastra tot restul anului.
Biserica Ortodoxa a fost dintotdeauna de principiul "Sa dam cezarului ce este al cezarului si Lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu".
Daca faci doar o aluzie cat de mica, te poti trezi dat in judecata pentru discriminare. ... Biserica Ortodoxa respecta dreptul individului la intimitate.
Personal, eu nu pot concepe o alta religie "mai adevarata" decat religia mea si asta nu doar pentru ca pe asta am cunoscut-o de mica.
Dat publicitatii ieri, sondajul arata ca 25% dintre cetateni afirma ca organizarea unui referendum pentru parlamentul unicameral ii intereseaza in mica masura si 21% ca ii preocupa in foarte mica masura sau deloc.
Desenai rochite de printesa cand erai mica, asa cum fac multe fetite? ... Bunica noastra avea un talent narativ exceptional, canta minunat si toate petrecerile din casuta noastra mica ori din curtea cu patru nuci batrani si-un tei parfumat durau uneori exact ca in basme, zile si nopti.
Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
google-analytics.com