Cautare

7758 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (3.76 secunde)
De altfel, am anuntat ca vom iesi in strada incepand cu data de 17 august, pana pe 21 august, cand vom picheta sediile prefecturilor si a inspectoratelor judetene de politie din intreaga tara", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Toader Paraschiv, secretarul general al Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania (FSNPPC).
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
In aceasta situatie se gasesc strazile Ecaterina Teodoroiu, care se intinde de la parculetul Catedralei "Sfantul Dumitru" pana in apropierea bulevardului Raului, si strada Elena Teodorini, care incepe din strada Obedeanu si se termina in strada Bucovat.
Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de sapte minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din Bulevardul Pierre de Coubertin - strada Vatra Luminoasa si Bulevardul Basarabia.
Dinastia regala a fost inlaturata de revolutia din 1789, odata cu rasturnarea regelui Ludovic al XVI-lea si proclamarea Primei Republici, in 1792. ... Miscarea de Rezistenta a contribuit la crearea unei noi clase politice, fiind cea care a organizat reconstructia tarii, pe durata celei de-a IV-a Republici.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
Seful Directei pentru Cultura Vrancea, Paraschiv Usturoiu, a declarat, ieri, ca disparitia osemintelor generalului Vaitoianu a fost constatata la sfarsitul saptamanii trecute, cand reprezentanti ai Directiei si cativa ziaristi au mers la Marasti.
Consilierul judetean PNL Catalin Paraschiv a anuntat ca judetul nostru a incheiat un parteneriat cu o provincie spaniola. ... Catalin Paraschiv a precizat ca din punctul sau de vedere Galatiul si provincia spaniola au foarte multe puncte in comun.
Afrmatia a fost facuta de seful statului intr-o intalnire pe care acesta a avut-o cu Vasile Paraschiv, erou anticommunist.
Toader Paraschiv, secretarul Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania ataca vehement modul de operare al angajatilor DGA in cazul politistilor de la Rutiera. ... De ce nu au organizat o actiune de prindere in flagrant?", a spus Paraschiv.
Secretarul General al sindicatului, Toader Paraschiv, a precizat ca felul in care DGA-ul a facut descinderile in casele politistilor nu va ramane nepedepsit. ... Iar din filmari, vom putea observa clar ca descinderile nu au respectat procedurile", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Toader Paraschiv secretar general FSNPPC.
Statia de epurare este inca la stadiul de proiect In schimb, Gheorghe Paraschiv, viceprimarul comunei Pecineaga, ne-a declarat ca la nivelul localitatii si al edililor ei situatia precara a celor 7 haznale din preajma satului este cunoscuta.
Paraschiv 61 pen Echipe de start: ... Paraschiv Rezerve: Mutiu, Antoche, Medina, P. Petrescu, Limaj, Barbut, P. Iancu, Babic, Buhacianu Antrenor:
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, intr-un interviu acordat unui post de radio francez, ca este in favoarea unei republici parlamentare, in conditiile in care sistemul semiprezidential poate favoriza o situatie tensionata intre presedintie si executiv.
Partidul Liberal Democrat a vorbit ieri despre modificarea Constitutiei si despre fondarea unei "Noi Republici". ... Potrivit apelului, se urmareste modificarea Constitutiei in sensul al fondarii unei "Noi Republici".
Toate contractele au fost incheiate in aceeasi zi, 10 decembrie 2004 (cu noua luni inainte de a-i fi intocmit ultimul raport), la acelasi notariat - "Biroul Notarului Public Elena Panait" cu sediul in Ramnicu Valcea, strada General Magheru nr.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
In zona blocurilor 11B, 11C de pe strada Fagului sint in jur de 15 ciini agresvi.
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. ... Roman este initiatorul unui nou concept politic, Polul de Stanga sau Polul Social, care vrea sa insemne relansarea stangii romanesti, amenintat cu disparitia de prestatia unui PSD cangrenat de coruptie.
google-analytics.com