Cautare

7758 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (3.29 secunde)
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman. In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
Spre finalul discursului de joi 25 noiembrie, Traian Basescu a precizat ca Romania a avut un premier bun ale carui actiuni nu au fost sustinute de un presedinte pe masura, facand referire la fostul prim-ministru Petre Roman si la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
In discutiile de modificare a clauzelor din contractul de privatizare dintre statul roman si Ford au aparut puncte divergente. Una cere Ford si alta vrea statul roman. In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman.
Daca nu se ajunge la un consens, producatorul auto ar pierde 125,4 milioane de euro, atat cat ar mai trebui sa primeasca de la statul roman.
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
26 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, care se va desfasura la Consiliul Raional Calarasi 26 - 27 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau.
Istoria poporului roman este cumva alternativa? ... Sunt afaceri antinationale si jefuitoare de suflete, pentru ca i-au aruncat pe oameni in razboi, roman contra roman, in propria lor tara.
In ciuda eforturilor pentru redeschiderea scolilor din Bitolia, cea mai importanta asezare de aromani, unde functionase inainte si o scoala secundara, statul roman nu a obtinut decat promisiuni din partea autoritatilor sarbesti.
De data aceasta, cea mai noua productie a gandirii bolnave a europarlamentarului roman de origine maghiara compara marsul de la Targu-Mures, in care s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc, cu situatia din Crimeea si multi analisti afirma ca aceasta comparatie nu este deloc intamplatoare.
Lunetistii lui Assad au impuscat pe strada un om. ... Nu puteam sa mergem pe strada, ne opreau Securitatea, ne anchetau, nu puteam face nimic, nu aveam nici voie sa ne adunam. ... - Acum va simtiti roman?
Acesta din urma a fost atacat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, de doi consilieri judeteni PNL, Catalin Paraschiv si Teodor Gheorghe, cei doi oameni politici afirmind ca presedintele PC si al Consiliului Judetului are ca unic gind capatuiala pe spatele alegatorilor.
"Consilierii judeteni PNL Catalin Paraschiv si Toader Gheorghe l-au criticat pe Eugen Durbaca, aparat de consilierul judetean PC - ex-membru PSD - Adelina Hristea.
Cei din Topesti au depasit in drumul lor granitele UE si au ajuns pana in Japonia, precum fiica Nutei Paraschiv.
Marin Costel - PC, Catalin Paraschiv - PNL si Avram Trandafir - PSD. Dupa discutiile purtate de cei trei se pare ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste redistribuirea produselor de uz electrocasnic.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Mircea Paraschiv; Mircea Tudorancea; Mamut Sadan. Biroul Municipal PLD Constanta: Fiacescu Victor - presedinte. Dl. Fiacescu (Gevi) este de asemenea unul dintre fostii directori ai Petromin, anchetat si dansul in celebrul dosar, de unde i se trage si porecla de Magnetul;
Iani Stavrositi si Cristian Tanase, in calitate de vicepresedinti si Florian Constantin, Dumitru Sin, Nicolae Bacila, Andreea Perhaita, Adriana Morariu, Sadan Mamut, Nicolae Gheorghita, Mircea Paraschiv si Mircea Tudorache, ca membri.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
google-analytics.com