Cautare

7758 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (7.62 secunde)
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea. ... Mai mult, Iustian a precizat ca trei dintre demisionari Sorin Sandru, Mircea Paraschiv si Tiberiu Constantinescu ar fi fost, de fapt, demisi din partid.
Odata cu incheierea acestui contract, cadrelor angajate in astfel de unitati li se va da o seama de bonusuri la care inainte nu aveau dreptul", a declarat presedintele Consiliului Judetean al Sindicatului Sanitas, Paraschiv Salavastru.
La sediul Politiei Rutiere Constanta s-a aflat si liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Toader Paraschiv (foto), care a venit in apararea subofiterilor suspecti declarand ca totul este o mascarada si ca nu exista probe certe impotriva acestora.
Paraschiv 50 Echipele de start: ... Paraschiv, C. Popescu; Rezerve: Utiu - Issah, Etienne, Al. Rauta, Balaure, Nastasie, Oroian, Hora, Buhacianu;
Superliga, etapa a 9-a FC Arges - Hermannstadt 0-1 (0-0) A marcat: Paraschiv 89 FC Arges: ... Paraschiv Rezerve: Bejan, Biceanu, Rauta, Medina, Iancu, Petrescu, Oroian, Buhacianu
Mioveni - Hermannstadt 0-2 Etapa 16 - Superliga Sezon 2022-2023 Au marcat: D. Paraschiv 53; ... Paraschiv Rezerve: Mutiu - Bejan, Issah, Mino, Nastasie, P. Petrescu, Oroian, Babic, Hora Antrenor: Marius Maldarasanu
Paraschiv 45+3 pen. ... Letica - Medina, Ene, Bejan, Butean - Petrescu, Mino, Biceanu - Barbut, Paraschiv, Popescu REZERVE: Mutiu, Limaj, Antoche, Issah, Iancu, Balaure, Oroian, Buhacianu, Babic ANTRENOR:
In acelasi an, cei sase au fost trimisi in judecata, alaturi de alte trei persoane care au fost implicate mult mai putin in actiunile infractionale ale grupului - Anisoara Cojocaru, Luminita Niculescu si Manuela Paraschiv.
Paraschiv 35, Oroian 90+3 / Mitrea 45, D. ... Iancu, Paraschiv; Rezerve: Cabuz - Etienne, Gaman, Murgia, Biceanu, Barbut, Negut, Dr.
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Francois Hollande devine al doilea presedinte socialist al celei de A Cincea Republici, dupa Francois Mitterrand, iar Nicolas Sarkozy este al doilea presedinte in exercitiu invins de rivalul sau, dupa Valery Giscard d’Estaing, in 1981, victima lui Francois Mitterrand.
In aceasta regiune a Europei de sud-est exista o situatie speciala - explica Marinkovic - Iugoslavia a fost o federatie care a constat din sase republici. ... Fostele republici socialiste sunt acum state independente, ceea ce inseamna ca nu exista o continuare administrativa a guvernului federal anterior.
Dar vizitele din octombrie ale sefului Pentagonului, Donald Rumsfeld, in republici ex-sovietice din Europa si ale secretarului de Stat in Asia Centrala au fost consacrate unor subiecte mai degraba divergente.
Cu un alt factor de faramitare a micii republici - deja al treilea? ... Abhazia si Osetia de Sud sunt caii troieni ai Moscovei, care a acordat cetatenia rusa, cu o multime de privilegii, majoritatii locuitorilor din cele doua "republici".
Elefantul de pe Strada Mare (Autor: ... Nici protestele de strada, dupa manualele pe care CIA le foloseste in tarile pe care vrea sa le faca praf, nu reprezinta vreo ingrijorare.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic. ... Dupa citi au iesit in strada se pare ca asta isi doresc tinerii - sa devina sclavi.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
La o strada cu latimea medie de 10 metri inseamna ca 5,6 kilometri de drum nu se regasesc in documentatie. ... Strada A. ... Diferenta de 56.528 mp mai insumeaza strada Bariera Valcii, strada Stefan cel Mare, strada Fratii Buzesti, strada Pelendava si strada Amaradiei.
26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr. 24, 38 apartamente de pe strada Ion Mihalache nr. 125, 31 apartamente de pe strada Polona nr. ... 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr.
google-analytics.com