Cautare

7757 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (2.91 secunde)
Este strada Inginerilor Tei din Bucuresti, sectorul 2, o strada care nu are decat aproximativ 500 de metri. Si totusi, aceasta mica strada din sectorul pastorit de primarul Neculai Ontanu inregistreaza un numar record de caini vagabonzi si agresivi organizati in haite.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... strada Popa Sapca; strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I.
18 si art.19 din Legea privind cooperarea intre Parlament si Guvern in domeniul afacerilor europene reprezinta pasi semnificativi realizati in transformarea unei republici semiprezidentiale intr-una prezidentiala, scrie Agerpres.
21 august 1968, invadarea Cehoslovaciei Brunea-Fox merge sa auda ce spune strada. ... Vreau sa aud ce spune strada!. Nimic surprinzator in acest gest, stiut fiind ca, inca din 1932, Brunea-Fox numise strada un mediu biologic.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str.
Presedintele, la randul lui, a coborat in strada si i-a auzit pe oameni, agenda strazii, dupa cum subliniaza unii lideri politici, a devenit, peste noapte, agenda partidelor din care fac ei parte etc. ... strada!
"Noile restrictii vizeaza inchiderea circulatiei pe bulevardul Carol I, sectorul de drum cuprins intre strada A.I. ... Ca rute ocolitoare se vor putea folosi traseul Calea Bucuresti - strada Unirii - strada A.I.
poetul, dramaturgul si prozatorul roman Horia Furtuna (1888); ... prozatorul, editorul si publicistul roman Al.[exandru] I.[ancu] Stefanescu (1915); actorul roman Puiu Calinescu (1920); ... criticul, istoricul literar, eseistul si jurnalistul roman Eugen Luca (1923); ... geofizicianul roman Dumitru Enescu (1930); dirijorul si profesorul roman Ion Baciu (1931);
la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici: ... Si chiar stema aleasa pentru noua republica era asemanatoare, dupa acelasi tipic cu stemele celorlalte republici fratesti din componenta URSS.
Oras pe care il va vizita extrem de des, alaturi de capitalele altor cinci tari foste republici sovietice.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
Paraschiv 53 / Florescu - pen. ... Petrescu, Oroian, Paraschiv Rezerve: ... Roman I Antrenor: Mihai Teja Stadion: Gaz Metan (Medias) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti) / A1:
In urma celui de al doilea razboi mondial, din data de 27 octombrie 1946 intra in vigoare cea de-A Patra Republica Franceza fondata dupa principiile celei de a treia republici.
Cu atat mai mult este stupida ideea ca partidul sau s-ar afla, asa cum sustine presa portocalie, la originea protestelor de strada care au cuprins Romania. ... Din acest punct de vedere, trebuie sa fii complet ignorant pentru a blama opozitia ca se alatura protestelor de strada:
Crescuta ca o excrescenta putreda in coasta urbei, spre combinat, strada Garofitei este strada numai cu numele. ... Strada, oficial, face parte din Galati, dupa cum iti arata si tablita pe care este scris numele, cu litere mancate de rugina.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
El a precizat ca este vorba despre Marian Bobocea si Puiu Usturoi Paraschiv, zis Siru, ultimul fiind, potrivit lui Oprisan, un fost coleg al actualului ministru al Justitiei, Monica Macovei, in cadrul Coalitiei pentru un Parlament Curat, iar primul fiind chiar condamnat pentru o trecere frauduloasa a frontierei.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva secretarului de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC) Cosmin Mihai Popescu si a presedintelui Comisiei economice de buget-finante din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Lucian Paraschiv.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea. ... Mai mult, Iustian a precizat ca trei dintre demisionari Sorin Sandru, Mircea Paraschiv si Tiberiu Constantinescu ar fi fost, de fapt, demisi din partid.
google-analytics.com