Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (3.09 secunde)
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. ... BANAT Pana in data de 25 octombrie 2018, temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori, in medie, de 16-17 grade Celsius, la medii in jurul a 12 grade Celsius.
Ulterior vor scadea usor spre valori medii de 27 de grade in data de 08 iulie, apoi vor creste din nou usor si treptat pana la sfarsitul intervalului, spre 31 de grade, in medie.
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce pana la 28 aprilie, in fiecare regiune a tarii. ... BANAT Temperaturile maxime vor creste treptat pana la valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade.
MEADIAFAX - Cum va fi vremea pana pe 10 martie. ... BANAT Vremea va fi calda in primele zile ale intervalului, desi temperaturile maxime vor scadea in perioada 26 februarie - 1 martie pana la valori medii in jur de 8 grade.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
BANAT In Banat, vremea se va incalzi si se vor inregistra medii de 10 grade Celsius in cea de-a doua zi de prognoza, apoi vor marca o scadere, pana in jur de 6 grade Celsius si din nou o crestere usoara spre data de 8 decembrie 2018, la valori in medie de 8 grade Celsius.
Un VAL DE CALDURA va lovi intreaga tara, de marti pana joi.
Ulterior, vremea va intra intr-un proces de incalzire astfel ca temperaturile maxime vor creste pana spre medii de 12 grade in 7 martie, apoi pana la finalul celei de-a doua saptamani, variatiile de la o zi la alta nu vor fi semnificative, media pe regiune situandu-se in jurul a 10 grade.
BANAT Temperaturile maxime vor fi in scadere de la o medie de 23 de grade Celsius in prima zi, pana la 18 grade Celsius in data de 15 mai.
Pana in jurul datei de 10 august se va incalzi din nou, astfel ca media maximelor va atinge 38 - 39 de grade.
Vedeti aici mai este o problema â€" eu am facut de-a lungul anilor mai multe tratamente dar, dup ace reuseam sa scot o o parte din batatura si ma simteam bine, nu duceam tratamentul pana la capat. ... Fa acest lucru in fiecare seara pana cand dispare batatura.
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate.
Mediile temperaturilor minime se vor mentine in jurul a 9 grade in primele patru zile, apoi vor marca o crestere, spre 13 grade pana pe 4 octombrie, dupa care vor scadea treptat pana la sfarsitul perioadei de prognoza, cand vor fi de aproximativ 9 grade, valoare apropiata de norma climatologica specifica perioadei.
Pentru celelalte zile sunt estimate valori de temperatura usor mai ridicate (si in general peste cele normale la mijlocul lunii decembrie), fiind de asteptat maxime de 5-9 grade si minime de -4 pana la 2 grade, mediat pe regiune.
BANAT Pana la sfarsitul lunii februarie vremea se va incalzi, iar media temperaturilor maxime va atinge 18 grade si va fi mult mai ridicata decat in mod normal in aceasta perioada.
Meteorologii au anuntat prognoza pana la 22 aprilie, precizand ca in prima parte a intervalului va fi mai cald decat in mod obisnuit, in majoritatea regiunilor.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
ale OUG 29/2011 privind esalonarea la plata a datoriilor firmelor, precum si ale OG 30/2011 privind modificarea Codului Fiscal, care stipuleaza, printre altele, scutirea de penalitatile de intarziere a acelor firme care platesc datoriile pana la un anumit termen.
google-analytics.com