Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (3.65 secunde)
Dobanzile la creditele in lei vor continua sa scada in urmatorii doi ani, conform estimarilor Rozaliei Pal, care previzioneaza un nivel al dobanzilor la aceste credite de 12,3% in 2007 si 10,1% in 2008.
Presedintele UDMR, Markó Béla, considera "neelegant" gestul conservatorilor de a initia o motiune simpla pe tema declaratiilor sale privind autonomia teritoriala si apreciaza ca, printr-un astfel de demers, PC a incercat sa-si rezolve "problemele legate de procentajul electoral".
Consiliul National Maghiar din Transilvania (CNMT) a respins oferta UDMR privind colaborarea in alegerile parlamentare, astfel ca UDMR va participa singura la alegerile parlamentare din noiembrie, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó, la conferinta de presa sustinuta la Targu-Mures, conform unui comunicat de presa al Uniunii, citat de Amosnews.
Consiliul Concurentei a decis, ieri, sa amendeze firma Kronospan cu 34 de miliarde de lei (1,2 milioane de dolari), dupa ce a constatat ca societatea a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata producerii de placi din aschii lemnoase (PAL), a declarat Mihai Berinde, presedintele institutiei.
Astfel, daca un euro era cotat ieri de BNR la 3,4261 lei, pentru finele anului acesta va urca la 3,45 lei, dupa cum estimeaza Rozalia Pal, senior economist UniCredit Romania.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat sambata ca ar dori ca presedintele Traian Basescu sa fie mai prudent cand face declaratii legate de minoritati.
Liderul UDMR, vicepremierul Markó Béla, a stabilit ca pentru anul acesta prioritatile speciale ale Uniunii sunt adoptarea Legii privind Statutul minoritatilor si problema invatamantului. Pentru 2006, presedintele UDMR, Markó Béla (foto dreapta), isi doreste, in special, ca Parlamentul sa adopte proiectul de lege privind Statutul minoritatilor.
Presedintele UDMR, ministrul de stat Markó Béla, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca reprezentantii formatiunii sale politice resping categoric majorarea TVA si includerea pensionarilor in categoria contribuabililor la sistemul de sanatate si se tem de efectele lor.
Liderul Uniunii, Markó Béla (foto), lasa sa se inteleaga ca va uza de dreptul de veto la intrarea PD in Partidul Popular European (PPE).
Presedintele UDMR, Markó Béla, si presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, László Tökés s-au aflat ieri, la Baile Tusnad, la aceeasi masa pentru a discuta despre autonomia zonelor locuite de maghiari.
Liderul UDMR Marko Bela afirma, intr-un comunicat, transmis marti, privitor la anuntul PCM de a colabora in perspectiva alegerilor parlamentare, ca termenul a expirat, iar deciziile contradictorii arata ca in acest partid domina haosul si confuzia, el subliniind ca UDMR continua dialogul cu CNMT.
Gafa vicepremierului Marko Bela pentru care tara unde se afla, al carui Guvern il reprezinta si care ii plateste salariul este Ungaria este impardonabila, este de parere liderul conservator Bogdan Diaconu.
In viziunea economistului-sef al UniCredit Tiriac Bank, Rozalia Pal, reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza va avea un impact negativ asupra bugetului de stat. ... Astfel, noul vot elimina aproape tot efectul pozitiv al masurii luate anterior asupra veniturilor bugetare", a explicat Rozalia Pal.
Presedintele Republicii Ungare, Pal Schmitt, efectueaza astazi si maine o vizita oficiala in Romania, la invitatia lui Traian Basescu. ... Fost presedinte al Parlamentului ungar, Pal Schmitt este una din figurile marcante ale partidului de dreapta Fidesz, aflat la guvernare.
La randul lor, unii dintre producatorii de mobila din Craiova sustin ca majorarea preturilor la aceste produse nu va fi atat de vizibila, deoarece majoritatea mobilei este confectionata, la ora actuala, din foi de pal importat.
Nivelul mediu al dobanzilor la creditele in lei va scadea de la 13,66%, cat era in octombrie anul trecut, la 12,3% in acest an, dupa cum a preconizat Rozalia Pal, Senior Economist UniCredit.
Kronospan Romania reprezinta cel mai mare producator de placi PAL din Sud-Estul Europei si o filiala a multi-nationalei Kronospan. ... In februarie 2008, Kronospan a inceput la Brasov constructia unei noi fabrici de producere de placi PAL, generand profunde nemultumiri si ingrijorari din partea locuitorilor din zona.
Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal si canapele din Romania, anunta finalizarea proiectului de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat si inaugureaza intr-un cadru oficial pe 30 ianuarie 2014, componenta principala a proiectului, respectiv noua fabrica de productie a mobilierului tapitat din Dudestii Noi, Timis.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Negocieri la doua capete Presedintele UDMR, Markó Béla, a mentionat ieri dimineata ca UDMR nu va participa la guvernare alaturi de PRM. ... Markó Béla a precizat ca Uniunea va negocia in aceste zile cu ambele poluri politice PSD+PUR si PNL-PD.
google-analytics.com