Cautare

1600 de rezultate pentru "padure dumitru" (6.63 secunde)
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Datele oferite de autoritati releva faptul ca din suprafata totala de 80.000 de hectare de padure existenta in Dolj, au fost retrocedate pana acum peste 20.000 de hectare. ... 247/2005, oamenii si-au putut recupera intreaga suprafata de padure confiscata in timpul regimului comunist.
"In acest moment avem incheiate 483 de contracte de paza si administrare, pentru o suprafata de aproximativ 2.880 de hectare de padure", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
Astfel, la nivel national, oficialii unor Directii Silvice se plang ca institutiile pe care le conduc sunt puse in dificultate deoarece sunt nevoiti sa restituie o suprafata dubla de padure fata de cat ar fi normal.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Suntem un judet cu padure foarte putina. In Dolj, avem padure cam cat au doua comune din judetul Harghita, vreo 80.000 ha.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar. ... N-au mai vazut satenii din Seaca de Padure atatea masini straine adunate la un loc de ani buni.
Peste 90% din productia de fructe de padure realizata de Romsilva este destinata exportului, potrivit Agentiei NewsIn. ... Romsilva este cel mai mare producator de fructe de padure de pe piata romaneasca, deoarece in acest caz putem vorbi despre o productie organizata.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef.
xxx Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir sau Sfantul Dumitru, izvoratorul de Mir (in greaca: Sfantul Dumitru de la Tesalonic / Salonic) a fost un martir crestin, sfant militar din veacul al III-lea care a trait in vremea imparatilor Maximian si Diocletian in cetatea Tesalonic.
Venea de la Sighet si se duse asa, pe deal, peste gradini, sus, catre padure". ... Asa cum spunea ea mai departe, dupa vreo 2-3 saptamani s-a dus cu copiii la padure dupa hribi.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva va organiza licitatii gratuite pentru proprietarii de padure in vederea valorificarii lemnului la un pret mai bun si a reducerii agresiunii asupra padurilor, se arata intr-un comunicat al regiei.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Dumitru Punariu spune ca fenomenul OZN este o problema reala Dumitru-Dorin Prunariu a zburat in Cosmos, in perioada 14-22 mai 1981 cu Soiuz 40, impreuna cu Leonid Popov. ... Probabil ca abia generatia urmatoare le va cunoaste, afirma Dumitru Prunariu.
Ce cauta in padure la ora aceea de noapte ?
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Cel putin asta sustin democrat-liberalii, din ultimul sondaj intocmit de acestia reiesind ca Dumitru Bocai, candidatul PDL pentru Primaria Ovidiu, este cotat cu 52 de procente, devansandu-l astfel pe actualul edil al orasului.
Pentru detalii a ramas tatal, Dumitru Pacionel, si el un impatimit al Stiintei, care nu si-a luat ochii de pe "comorile"
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
google-analytics.com