Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (5.39 secunde)
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
"In situatia in care PSD apreciaza ca nu poate sa faca fata unei asemenea guvernari trebuie sa-si puna foarte serios problema celeilalte pozitii, aceea de a parasi guvernarea, fiindca starea de duplicitate in care se pozitioneaza este paguboasa si pentru PSD, si pentru guvernarea in sine", a declarat Ioan Oltean, in cadrul unei conferinte de presa.
Trei dintre liderii PD-L, Theodor Stolojan, Radu Berceanu si Gheorghe Flutur, au declarat, luni, inaintea BPCC, ca nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare, ei comentand o afirmatie recenta a vicepresedintelui PD-L Ioan Oltean.
Intr-o perioada in care Romania are nevoie de actiune politica unitara, responsabila, un lider PD-L, Ioan Oltean, face declaratii pline de umor: ... Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean a amplificat atacurile sub centura la adresa partenerilor de guvernare.
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L: ... Am crezut, cu Ioan Rus si altii, ca vom putea reforma PSD, care avea 25 de vicepresedinti, din care 23 erau din Bucuresti.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a anuntat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent, ca in cursul lunilor noiembrie si decembrie Senatul va aplica prevederea legala privind cele zece zile de concediu obligatoriu fara plata.
Intre cei care lucreaza la noul proiect se numara, din informatiile Inpolitics, Miron Mitrea (cu un picior inca in PSD), Sorin Oprescu (independent), Dan Ioan Popescu (PC), Cristian Diaconescu (?) si, surpriza, Ioan Rus, liderul grupului de la Cluj (format din alti trei semi-rejectati) care e, si el, satul pana in gat de ce se intampla in randul social-democratilor.
Sursele citate sustin ca s-a discutat si despre o posibila debarcare a lui Viorel Hrebenciuc de la sefia grupului deputatilor, in sesiunea din februarie, fotoliul acestuia fiind dorit de deputatul Ioan Munteanu.
Doru Ioan Taracila este nemultumit de modul in care functioneaza acum, la Calarasi, PSD, partid in care detine acum doar simpla calitate de membru, dupa ce a renuntat la toate functiile pentru a accepta numirea ca prefect, anul trecut, post pe care l-a ocupat pana la iesirea de la guvernare a PSD.
• Colegul sau de la Mehedinti, deputatul Eugen Nicolicea a obtinut debarcarea rivalilor sai locali din PSD din fruntea prefecturii si a Consiliului Judetean, iar PD-L i-a recompensat serviciile aduse instalandu-l pe omul sau de incredere, Ioan Suru, ca subprefect in acest judet.
Dan Ioan Popescu, Octav Cozmanca, Ion Solcanu, Doru Ioan Taracila, Ioan Rus, Vasile Dancu, Razvan Theodorescu, Serban Mihailescu (recuperat de generalul Oprea) etc.
"Vreau sa uit totul, nu declar nimic", a afirmat Ioan Apostu. ... Judecatorii Tribunalului i-au achitat pe secretarul municipiului, Ioan Apostu, seful Serviciului patrimoniu, Cezar Puiu, si fostul primar Florin Egner, dupa ce initial au fost condamnati pentru abuz in serviciu.
la sefia PSD Calarasi nu va fi aleasa ea, ci Doru Ioan Taracila, sau un protejat al acestuia. ... Marele favorit devine, in acest moment, fostul baron judetean Doru Ioan Taracila, care are avantajul unei relatii bune cu Adrian Nastase si al opozitiei fata de Mircea Geoana, fostul lider.
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, sustine ca, potrivit premierului Emil Boc, dupa aplicarea masurilor de austeritate, va avea loc o remaniere guvernamentala.
Speriati de bumerangul electoral al masurilor de austeritate propuse de Guvern, o buna parte din ei precum deputatii Ioan Munteanu (el insusi vicepresdinte al UNPR), Culita Tarata si Emil Bostan sunt decisi sa voteze motiunea de cenzura.
Consiliul Local (CL) din Santa Mare risca sa fie dizolvat din cauza serviciilor secretarului comunei, Ioan Timofte.
Acelasi Geoana s-a facut vinovat de plecarea din partid ale unor nume precum Sorin Oprescu, Rodica Stanoiu, Dan Ioan Popescu si altii, dar, mai ales, de pierderea de catre PSD a sefiei Camerei Deputatilor, doar pentru a scapa de incomodul Adrian Nastase.
In deschiderea sedintei, vicepresedintele comisiei, Ioan Cindrea, conducatorul lucrarilor, i-a informat pe colegi ca exista o solicitare din partea pensionarilor ca valoarea punctului de pensie sa se mentina la 45% din salariul mediu brut pe economie.
google-analytics.com