Cautare

2323 de rezultate pentru "pacurar ioan" (4.87 secunde)
Ioan Nistor, mester pielar din Sighisoara, a participat impreuna cu nepotul sau, Alex, de 10 ani, la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti.
In aceasta sala este spiritul tutelar al profesorului meu, Ioan Aluas sau spiritul profesorului Achim Mihu, cel care a fost, de asemenea, unul dintre oamenii care m-au inspirat si mi-au fost modele.
Unirea din 1859 sub spectrul lui Alexandru Ioan Cuza Unirea Principatelor Romane, cunoscuta si sub numele de Mica Unire, s-a realizat odata cu alegerea lui Alexandru Ioan Cuza domn al Moldovei pe 5 ianuarie 1859 si domn al Tarii Romanesti pe 24 ianuarie 1859.
Aici l-a intalnit pe Ioan, fiul lui Zebedeu, un alt pescar, mai tanar decat el, necasatorit, si amandoi si-au propus sa ramana mai multa vreme aproape de profetul tanar si inflacarat.
La Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman mi-a atras atentia standul lui Ioan Silviu si al Roxanei Batariuc. ... medievale, festivaluri de folclor, ne-a spus Ioan Silviu de la Arta pentru suflet.
Inalt Prea Sfintia sa Ioan Robu, Arhiepiscop mitropolit de Bucuresti, a declarat ca acest gest al Papei Francisc este un dar deosebit pentru intreaga Biserica Catolica din Romania.
Sf Ioan in Evanghelia sa, ne spune ca Domnul Nostru inainte de-a muri, i-a incredintat-o pe MAMA SA, spunandu-i: ... Sf.Ioan i-a fost incredintata Asia Mica si foarte probabil din cauza persecutiilor din Ierusalim, a luat-o cu sine pe Fecioara Maria. ... Prezenta mormantului Sf Ioan Evanghelistul la Efes 2.
Obiceiuri de SFANTUL ION Aproape 2 milioane de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica marti, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul. Numele Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este purtat de 1.951.971 de cetateni romani - 1.420.774 de barbati si 531.197 de femei, a precizat MAI.
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba.
Senatorul este acuzat de procurori ca prin intermediul finului sau, politistul Valentin Tatar de la DNA Cluj, ar fi aflat de ancheta pe care DNA o derula impotriva lui Horea Uioreanu si a altor lideri PSD, intre care Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj si a lui Ioan Oleleu, vicepresedintele PSD Cluj.
Ioan Lascar, personalitate de referinta a chirurgiei contemporane. ... Ioan Lascar in cadrul unei emisiuni difuzata la B1TV. ... Ioan Lascar, care "nu a mai vazut o astfel de mobilizare decat la momentul Revolutiei pentru a face fata acestui dezastru national".
Procesiunea de Florii va fi prezidata de Arhiepiscopul Mitropolit Ioan ROBU, impreuna cu mons. ... 19) se va celebra Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, prezidata de Arhiepiscopul Mitropolit Ioan ROBU.
Ioan Lascar: ... Ioan Lascar, sef de sectie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. ... Ioan Lascar.
Sfantul Zaharia, tatal Sfantului Ioan Botezatorul, a fost preot la Templul din Ierusalim in timpul imparatului Cezar August. ... In Evanghelia de la Luca 1, 67-69, Sfantul Zaharia proroceste despre viata si activitatea lui Ioan:
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Pentru inceput, se vorbeste de faptul ca Ioan Rus - primadona "grupului de la Cluj”, a reusit sa-i irite pe multi social-democrati care sustin chiar ca Rus il depaseste pe Nastase in materie de aroganta.
Senatorul Ioan Talpes va fi prezent, in cursul zilei de duminica, 17 septembrie a.c., la Constanta.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, ezita sa se pronunte transant in favoarea lui Adrian Nastase sau a lui Ion Iliescu pentru preluarea presedintiei partidului, declarand ca nu si-a format un punct de vedere suta la suta.
google-analytics.com