Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (8.11 secunde)
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Calin Popescu Tariceanu, aflat intr-o vizita de o zi la Satu Mare pentru a sustine candidatura social-democratului ex-liberal Ovidiu Silaghi , a acceptat propunerea facuta de prim-vicepresedintele liberalilor satmareni, Adrian Stef (cumantul lui Ovidiu Silaghi), de a se inscrie in organizatia municipala Satu Mare.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
PDL are mari sanse sa-si adjudece fotoliul de primar in orasul Ovidiu, la alegerile locale care se vor desfasura peste aproximativ trei luni de zile.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
Uitati-va Ovidiu, o localitate la 5 kilometri de Constanta. Ovidiu a plecat de la un buget propriu de 40 de miliarde si a ajuns la un buget, dupa patru ani de zile, de aproape 400 de miliarde, deci o crestere de zece ori a bugetului.
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm, Suedia. ... Ea nu este deloc straina de Eurovision si face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, iar cu Ovidiu se cunoaste de 8 ani.
Desi inca nu a fost epuizat arsenalul de sondaje, nici din partea PD, nici a PNL - intre cele doua partide existand o intelegere cum ca va candida democratul sau liberalul care sta cel mai bine in sondaje -, Gigi Chiru pare convins de faptul ca el se va bate pentru Primaria Eforie, in 2008, cu actualul primar PSD Ovidiu Brailoiu.
La data de 23.05.2012, Marcel Sampetru i-a cerut lui Vlad Mihai sa-i furnizeze date si informatii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, in contextul unor discutii (interceptari ambientale audio-video) privitoare la numirea ca sef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiter de Informatii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afara), persoana aflata in anturajul celor doi (Marcel Sampetru si Vlad Mihia).
Potrivit directorului adjunct al Agentiei Domeniilor Statului Constanta, Ovidiu Popescu, proprietarii care solicita restituirea terenurilor detinute actualmente de Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Ovine si Caprine Palas nu au intocmit dosare conforme cu legislatia, drept pentru care, daca nu-si intocmesc alta documentatie, nu-si vor primi terenurile.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Vineri, 9 iunie, la ora 19.00, la Carturesti Carusel a fost lansata cartea lui Ovidiu Niculescu, omonima albumului discografic Cantecele unui derbedeu.
Premierul Victor Ponta a semnat astazi decizia prin care Ovidiu Putura este numit secretar de stat la Ministerul Justitiei, ca si decizia de numire a lui Ovidiu Artopolescu in postul de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor, informeaza a anuntat Guvernul, potrivit Agerpres.
Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Am cerut organizatiei PSD de la Satu Mare sa faca un sacrificiu si in aceste alegeri, pentru Colegiul 2, sa sustinem un coleg de la PNL, pe Ovidiu Silaghi, pe care l-am sustinut si in 2012, pentru ca eu cred ca aici nu se pune problema doar daca castiga PSD sau PNL sau Ovidiu Silaghi sau altcineva, aici se pune problema daca putem sa fim uniti pentru niste proiecte extrem de importante.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... Nu m-as vedea facând altceva decât productie“, a declarat Ovidiu Popa, directorul general al firmei.
google-analytics.com