Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (5.02 secunde)
s-a desfasurat intalnirea cu membrii PNL din Ovidiu, la care au participat si primarii PNL din judet. ... Singurul in privinta caruia a sustinut ca nu va fi primit in partid a fost Ovidiu Brailoiu.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire.
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
Ovidiu Pecican, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, membru in COnsiliul Național al Uniunii Scriitorilor; ... Ovidiu Simonca, jurnalist, redactor sef adjunct, "Observator cultural";
Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean. ... Observatorul in PE al Grupului minoritatilor nationale va fi deputatul Ovidiu Victor Gant.
Procesul in care Sorin Ovidiu Vantu este acuzat de prejudicierea Bancii de Investitii si Dezvoltare a fost amanat pentru data de 12 aprilie.
Totodata, desi problemele sunt extrem de vechi, autoritatile centrale nu par a fi sensibilizate de demersurile Primariei Eforie, care doreste reabilitarea statiunilor cu atat mai mult cu cat "vor sau nu vor unii, statiunea Eforie este cea mai veche si merita sa fie tratata cu mai mult respect", precizeaza primarul Ioan Ovidiu Brailoiu.
Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel Distributie Dobrogea, Unitatea Teritoriala Retea Constanta, anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul lucrarilor in orasul Ovidiu si localitatea Valu lui Traian.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu.
Printre acestea s-au aflat o serie de politicieni social-democrati, precum deputatul Viorel Hrebenciuc (liderul grupului PSD), fostul prefect Gabriel Oprea, Ovidiu Musetescu (fost presedinte al APAPS) si Mircea Ursache (fost presedinte al AVAS), dar si Ion Vasile (tatal jurnalistei Marie Jeanne, prefect PSD de Buzau) si Dumitru Sorescu (fost sef al Politiei Romane).
Fundasul Ovidiu Dananae a semnat, ieri, un contract pe o perioada de patru ani si jumatate cu FC Steaua, informeaza site-ul oficial al echipei "ros-albastre".
Fost candidat la Presedintie la alegerile din 2004, viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc Ovidiu Tudorici a declarat ieri ca propunerea de excludere din PD a sa si a trei consilieri a fost o initiativa a presedintelui organizatiei locale, Ion Badale.
Premiul de excelenta pentru activitatea sociala deosebita si pentru promovarea imaginii Romaniei - Florin Ovidiu Mihalache 6. ... Premiul de excelenta pentru desfasurarea unor actiuni de interes economic cu Camerele de Comert bilaterale affiliate Americii se acorda domnului Ovidiu Lebada.
Intr-un interviu luat de Ovidiu Ioanitoaia lui Romascu, in 1975, si aparut in Flacara, gasim urmatoarele marturisiri: ... - Ovidiu Ioanitoaia: Cum era Brancusi?:
Consilierul PNL a fost imediat contrazis de primarul Ovidiu Brailoiu, care a afirmat: "Starea curateniei din Eforie nu este corespunzatoare".
Atitudinea reprezentantului Agentiei Domeniului Statului Constanta, Ovidiu Popescu, a fost caracterizata ca fiind "anormala" de catre Adrian Stan, vicepresedintele ADS.
Surse demne de incredere din interiorul partidului acrediteaza ideea ca pentru sefia organizatiei se bat trei tabere conduse din umbra de senatorul Mario Ovidiu Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, de deputatul Horatiu Buzatu, fost presedinte al organizatiei judetene, si de proaspatul demisionar din functia de subprefect, Ion Groza, fost presedinte al PNL Craiova.
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a avut doar o zi libera de Paste pe care si-a petrecut-o in familie.
Deputatul PSD de Timis, Ovidiu Branzan, unul dintre initiatorii motiunii, a declarat ca va fi inceputa o campanie de strangere de semnaturi in toata tara pentru demiterea lui Nicolaescu.
google-analytics.com