Cautare

1091 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (2.74 secunde)
Ovidiu Palea, Medic primar anestezie si terapie intensiva, Terapia Durerii, din cadrul Centrului Medical ProVita. ... Ovidiu Palea. ... Ovidiu Palea. ... Ovidiu Palea este unul dintre putinii specialisti in aceasta procedura si preda discectomia endoscopica la nivel national si international, medicilor din Anglia, Columbia, Elvetia, Germania, Grecia sau USA.
prietenul pe viata al pagubitilor FNI, Sorin Ovidiu Vantu?
- De cand esti prietena cu Ovidiu Komorniyk? - Cu Ovidiu sunt prietena de cand s-a lansat el, din anii 1990 - 1991. - Cum ti-a venit ideea reimprospatarii pieselor tale si cum ai apelat la Ovidiu Komorniyk? ... Ni s-a parut ca suna mult mai bine asa si l-am contactat pe Ovidiu.
Dupa aceea, soferul a fost urcat in masina politistilor si dus la sediul Sectiei 3, unde a fost identificat in persoana lui Ovidiu Stanga, de 53 de ani, din Craiova.
demisia fostului director ADPP, Ovidiu Ghita.
Conducerea PSD Ilfov si-a vandut sediul din Bucuresti catre Institutul Ovidiu Sincai.
Viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc, fost candidat al URR la Presedintia Romaniei, Ovidiu Tudorici, si o parte dintre consilierii locali alesi pe listele fostului URR, devenit PPCD, au trecut in grup la Partidul Democrat.
Directorul ziarului este Ovidiu Ioanitoaia, redactor-sef fiind Catalin Tolontan. ... Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef. ... Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan - redactor-sef.
Dupa o perioada in care s-a aflat in posesia trustuluielvetian Ringier, actualmente face parte din trustul Intact.Directorul ziarului este Ovidiu Ioanitoaia, redactor-sef fiind Catalin Tolontan.
Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: - Exercitiile fizice contribuie la mentinerea starii de sanatate si au rolul de conduce catre echilibrul tuturor functiilor organismului uman.
Musetescu, mustruluit de colegi Vicepresedintele PSD Mihai Tanasescu a declarat ca deputatul social-democrat Ovidiu Musetescu va avea o implicare "din ce in ce mai serioasa" in viata parlamentara, ca urmare a discutiilor "destul de puternice" pe acest subiect din grupul parlamentar PSD.
Toata lumea asteapta cu sufletul la gura ancheta Politiei La randul sau, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, ne-a declarat, fiind chestionat pe aceasta tema, ca:
Inceputul lunii decembrie a insemnat, pentru localitatea Ovidiu, schimbarea viceprimarului. Intrunit in sedinta, Consiliul Local Ovidiu, a aprobat, in unanimitate, schimbarea viceprimarului independent Georgel Albina cu democratul Dumitru Bocai.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma. ... Pe de alta parte, Primaria Ovidiu are de acordat, lunar, ajutoare sociale pentru un numar de aproximativ 170 de persoane.
Inclusiv actualul primar, Ovidiu Brailoiu. ... Astfel, potrivit sondajului realizat de General Marketing, fata de un studiu efectuat anul trecut, in aceeasi perioada, actualul primar PSD Ovidiu Brailoiu ar atrage, daca duminica ar avea loc alegeri, 61,2 % din voturile locuitorilor din Eforie Nord si Sud.
Este stiut ca nici unul dintre alesii locali nu s-a grabit sa precizeze procentul exact cu care se vor majora tarifele la cele doua servicii prestate de societatea Apa Canal, insa ieri consilierul social-democrat Ovidiu Cristoloveanu a dezvaluit marele secret.
Parteneriatul vizeaza, dupa cum ne-a declarat primarul orasului, Ovidiu Brailoiu, realizarea reabilitarii integrale a strazilor din Eforie.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a mers ieri, alaturi de reprezentantii Serviciului Tehnic din cadrul primariei, in zona afectata de inundatiile de acum o luna, in incercarea de a gasi o solutie viabila pentru ca situatia sa nu se repete.
In cursul zilei de ieri, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a primit o citatie prin care era anuntat ca se afla in proces cu mai multi consilieri (democrati si liberali), precum si cu Gabriela Iacob (proprietara unui teren din Eforie).
La initiativa primarului orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, consilierii locali au aprobat, proiectul privind amenajarea de spatii de zi pentru batranii din Eforie.
google-analytics.com