Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (5.71 secunde)
E nevoie de mai multa implicare decât în alte domenii“, a spus Ovidiu Neaga, cel de-al doilea administrator al localului si cel care a venit si cu ideea.
E nevoie de mai multa implicare decât în alte domenii“, a spus Ovidiu Neaga, cel de-al doilea administrator al localului si cel care a venit si cu ideea.
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Presedintele Comisiei Finante-Banci din Senat, democrat-liberalul Ovidiu Marian, a declarat, luni, ca solutia pentru redresarea economica ar putea fi impozitarea pensiilor si reducerea TVA-ului. ... Este scenariul lansat de un democrat-liberal - Ovidiu Marian, presedintele comisiei de finante-banci. ... Asta este viziunea noastra", spune Ovidiu Marian.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof. ... Bogdan Ovidiu Popescu a absolvit doua doctorate, primul la U.M.F.
Ca urmare a crimei produse in data de 21 martie in satul Sai, comuna Valea Vinului, cand sarga Ovidiu, de 17 ani, diagnosticat cu oligofrenie de gradul I/II, cu tulburari de conduita auto si heteroagresivitate, epilepsie cu crize polimorfe, a decapitat un minor de patru ani, prefectul Radu Bud s-a adresat, ieri, presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare pentru demararea unor verificari de catre Directia Judeteana pentru Protectia Copilului.
serviciile secrete astazi - ca atata s-a facut caz, ma refer tot la Sorin Ovidiu Vantu, ca veti pleca, nu veti mai fi presedinte. ... in timpul cand domnul director Timofte conducea SRI, Sorin Ovidiu Vantu avea o influenta extraordinara in acest serviciu.
La cumpana dintre ani, prefectul va petrece alaturi de constanteni, in Piata Ovidius Printre cei care insa au decis sa-si petreaca Revelionul peste hotare se numara viceprimarul localitatii Ovidiu, Dumitru Bocai, care si-a achitat deja o "minivacanta" la Praga, alaturi de un grup de alte 30-40 de persoane.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a participat, la sfarsitul saptamanii, la o intrunire a Agentiei de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est, desfasurata la Buzau.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu va premia, in cursul zilei de astazi, 23 noiembrie a.c., cuplurile care au implinit 40, 50 sau 60 de ani de casnicie.
Asadar, daca la PNL se stie deja ca pentru Senat au optat Puiu Hasotti (actualmente senator), Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile), Max Badin (om de afaceri) si Constantin Matei (directorul general al Administratiei Porturilor Maritime), de la PD-L oficial nu se stie nici un nume.
Primarul PSD al orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (foto), nu a fost transant in privinta acestui subiect, preferand sa evite orice comentariu pe tema.
Pentru cateva ore, in cursul zilei de ieri, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (foto), a fost de negasit. ... "Am zis, dupa ce l-am pus in paharul cu apa, ca poate asa nu imi mai intercepteaza unii si altii convorbirile telefonice", a facut haz de necaz Ovidiu Brailoiu.
Pe blogul sau, Adrian Nastase a scris despre boala, suferinta si moartea lui Ovidiu Musetescu. "A murit Ovidiu Musetescu. ... Ovidiu a fost unul dintre putinii pe care i-am cunoscut in politica, loial echipei pana la capat.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Afirmatiile ii apartin omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu (foto), si vin in contextul in care saptamana trecuta presedintele Basescu s-a lansat intr-un nou atac la adresa trusturilor de presa, transmite Cotidianul. ... • Sorin Ovidiu Vantu: ... • Sorin Ovidiu Vantu: ... • Sorin Ovidiu Vantu:
In vreme ce organizatiile patronale membre ale UGIR-1903 i-au cerut in repetate randuri lui Ovidiu Tender demisia de onoare, acesta spune ca nu stie despre ce este vorba. ... Mie nu mi s-a spus absolut nimic si nici nu mi s-a cerut demisia“, a declarat Ovidiu Tender.
Instanta a amanat, pentru astazi la pranz, decizia cu privire la cererea procurorilor de a-l aresta preventiv pe omul de afaceri Ovidiu Tender, pe motiv ca avocatii sai nu sunt in tara si nu il pot apara.
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
google-analytics.com